Dagarna som gått

På fredag morgon fick jag slå en pling till min lilla syster som fyllde sina stolta 21 år nu =D

I fredagen var vi och solade oss lite smått på Unda. Hampus var super glad i skuggan och pratade med träden som svajade för fullt. Själv fick man bara en lite solstund då Hampus även ville ha mat, så det blev matning i skuggan. Sedan åkte vi en snabbis till Torp och tittade runt lite. En hel mysig dag.

*Lycklig*


I söndags hände det absolut ingenting här. Vi var hemma under takfläkten hela dagen och gottade oss. Hampus var mycket nöjde med detta, lekte med sina ringar och pratade och skrattade en himla massa, inte mycket sömn skall tilläggas. Det var även dags för ett bad för lille manen. Det tyckte han var super kul.


*Älskar att bada med pappa*


I måndags blev det en kort solstund ute på Solgården. Jonas badade med min pappa och bror, medans jag och mamma sat och underhöll Hampus. Han tyckte det var toppen att ligga och gotta sig bakom parasollet =)
FIck sedan ta en sväng till Överby för att shopa lite på Apoteket och Maxi. Hampus var en glad kille och pratade högt och ljudligt mednas vi försökte få med oss alla vi skulle ha.
*Ligger och pratar med mormor*
Livet | | Kommentera |

Bvc & Brudbukett

När vi väll anlädde till Bvc fick vi vänta lite och då var det en äldre dam som frågade om hampus var en 3-4 månader, fick då åter säga -Nä, han är bara 2½ mån. Då folk gisar hur gammal killen är så tror de alltid att han är en månad äldre pga att han ser så lång och vaken ut.

Fick rena chocken igår då mätningarna gjordes, våran lillekille är nu hela 62cm och väger 6120 =-O Är dock fortfarnade en lång-smal kille trots alla sina stolta kilon =D
Trodde verkligen inte att han skulle nått upp till 6 kilo, men tji fick vi. Våran Hampus växer så fint och följer sina kurvor helt perfekt  =D

Fick även visa våran Bvc Theres att han kan lyfta huvudet jätte bra när han ligger på magen. Sedan fick han så mycket beröm för att han var så mycket med och tittade på allt och verkligen svarade med prat och leénden när man pratar med honom. Hon var en anning förvånad över att han låter sig tröstas av Herr Giraffo redan. Så hon frågade Hampus om han verkligen var 10 veckor och inte lite till. Men han är ju bara 10 veckor, jag om någon borde ju veta =P

        *  Lilla killen 080512 *
* Stora killen 080713 *Gick sedan och beställde min så vackra brudbukett. Kändes helt otroligt att man ju fick gjort det. Är inte mycket kvar som skall ordans nu. Väntar så ivrigt på den 1:e aug, då min vigselring är färdig, skall bli så spännande att äntligen få se slutresultatet. Jag och juvelaren skapade en egen modell, efter mina önskemål och enligt vad som var möjligt på den ringstorleken.

Fick även blir en tur till Överby då vi behövde handla mat. Dock blev det även kläder till Hampus, var ganska så nödvändigt då alla kläder i strl 62 nu är för litet och vi gått över på 68. Så nu har han så han förhoppningsvis skall klara sig lite =)
Blev även örhängen och pärl armband till bröllopet, perfekt då guldfynd hade 25% på i stort sätt allt =D
Livet | | Kommentera |

Fallensdagar, Besök hos Mormor & Bvc

Får börja med att vi i lördags följde med mina föräldrar ner till fallensdagar (Trollhättan). Det var en trevlig tur. Fick bli en fika i Oden då Hampus bestämde sig för att det var dags för mat. Efter maten var det en glad och vaken kille som låg i vagnen, dock blev han en anning varm vilket ledde till att han blev lite kinkig, men så fort han bara hade bodyn på var det en glad kille igen =)


På söndagen blev det middag hemma hos mina föräldrar för att de skulle "öva" lite på Hampus då han skall sova hos de under våran bröllopsnatt. Skall allt övnings sova längre fram. Skit va svårt det känns att planera när man skall lämna honom hos dom, men jag vet ju att han har det bra och han gillar dom, så jag försöker stålsätta mig.

Mamma har även stickat en super go och mysig kofta som Hampus skall ha till hösten/vintern. Fick ju prova den så att man fick se hur söt han blev.


* En anning stor, men jag växer =) *
Hon fick ju även öva på att byta blöja, så här glad är Hampus då* Mormor hjälper mig med blöjan *Min lillekille har ju nu även blivit så stor att han leker för fullt nu. Hampus var och handlade på Begginers här om dagen, fick lov att bli 3 bodys, 2 dreggerlsjalar, lekringar och en kotte (mjukt gummi huvud med gummi"hår".
Vår lille cooling i sin svarta outfit. Kan man bli coolare =)* Här har jag blivit lite trött då jag viftat med mina ringar =) *
(Tittar på pappa som diskar)Idag är det dags för Hampus att gå till Bvc och äntligen är våran vanliga dristiktsköterska tillbaka från semestern, skall bli så kul att få visa henne hur stor han blivit. =)

Livet | | En kommentar |
Upp