Fallensdagar, Besök hos Mormor & Bvc

Får börja med att vi i lördags följde med mina föräldrar ner till fallensdagar (Trollhättan). Det var en trevlig tur. Fick bli en fika i Oden då Hampus bestämde sig för att det var dags för mat. Efter maten var det en glad och vaken kille som låg i vagnen, dock blev han en anning varm vilket ledde till att han blev lite kinkig, men så fort han bara hade bodyn på var det en glad kille igen =)


På söndagen blev det middag hemma hos mina föräldrar för att de skulle "öva" lite på Hampus då han skall sova hos de under våran bröllopsnatt. Skall allt övnings sova längre fram. Skit va svårt det känns att planera när man skall lämna honom hos dom, men jag vet ju att han har det bra och han gillar dom, så jag försöker stålsätta mig.

Mamma har även stickat en super go och mysig kofta som Hampus skall ha till hösten/vintern. Fick ju prova den så att man fick se hur söt han blev.


* En anning stor, men jag växer =) *
Hon fick ju även öva på att byta blöja, så här glad är Hampus då* Mormor hjälper mig med blöjan *Min lillekille har ju nu även blivit så stor att han leker för fullt nu. Hampus var och handlade på Begginers här om dagen, fick lov att bli 3 bodys, 2 dreggerlsjalar, lekringar och en kotte (mjukt gummi huvud med gummi"hår".
Vår lille cooling i sin svarta outfit. Kan man bli coolare =)* Här har jag blivit lite trött då jag viftat med mina ringar =) *
(Tittar på pappa som diskar)Idag är det dags för Hampus att gå till Bvc och äntligen är våran vanliga dristiktsköterska tillbaka från semestern, skall bli så kul att få visa henne hur stor han blivit. =)

Livet | |
#1 - - emelie:

shit kände nästan inte igen mor vår :o

än mindre det lilla fåret i hennes knä ;)

Upp