Överby

Nu har vi kommit upp och ätit frukost båda två. Hampus sov ända till 07.30 idag men vi låg kvar och busade och övade på att krypa som vanligt. Är en så himla mysig stund.

Nu får jag sitta här en liten stund mednas Hampus leker så snällt i sitt gym, dock har han änna börjat att tröttna en anning på det, försöker bara krypa ur det =) Han är för söt när han står där och gungar sig fram och tillbaka.
Men får kanske ta och titta efter en gåstol nu när vi ändå skall gå i en massa barnaffärer. Vill ju ha en som har lite att pilla med och framför allt ljud. Lutar väll mot en på Babyproffsen med en massa djurläten och grejer, men vi får se.

Idag skall vi åka ut till Överby med Marita och Nova, skall bli skoj =D
De behövde också spana på en större bilbarnstol, blir ju så när man inte har "medelkurvs barn". Var även lite annat som behövdes inhandlas för oss båda, bla kattmat ; )

Känns lite snopet bara, att man redan skall köpa en ny. Man hade väll en del förhoppningar om att man skulle kunna ha den året ut iallafall, den skall ju enligt dem räcka till 9 mån eller 13 kg. Men är man 70,3 och väger nästan 9 kg så blir den för liten. Han var jätte ledesn igår när jag satte honom där i, det var trångt och obekvämt, så vi får väll hålla tummarna att det går bättre idag =)
Kan ju inte åka ända till Stockholm i den, den saken är klar. Kommer ju iofs att ha minder kläder på sig, men tror inte att det kommer att göra tillräkligt. Man vill ju att han skall sitta bekvämt och säkert.


I eftermiddag/kväll skall vi även ta oss en tur över till mina föräldar och umgås lite =) De ville framför allt träffa lillkillen, men även oss ; )

Så sådan ser planen ut för idag, få skriva i kväll om hur vårt sökande gått.
Livet | |
#1 - - Tuvas Mamma Jessica:

Tack så mycket!



Tuva hälsar också Tack =)=)



Hoppas allt är bra med er!

Kramar

#2 - - Emma:

Tack vad du är snäll.



Ja du, det dära med bilbarnstol. Vi kommer väl också behöva en större innan han är 9 månader.

Hoppas ni hittar någon bra! =)

Upp