Våran tapet

Först får jag berätta om resten av fredagen. Jag, Marita och barnen begav oss till stan i våran Saab, jupp, vi packade in 2 barnvagnar, 2 bilbanstolar, 2 skötväskor och givetvis två barn och två vuxna ; )  Denna gång gick det betydligt bättre då jag hade lyckas klura ut en bättre lösning. Så när allt var inpackat så åkte vi för att lyckas hitta en parkering, lättare sagt än gjort, tillslut hittade vi en sådan där ny parkering på torget, precis vid alla A-lagare, så de fick en så tjusig uppvisning när vi packade ur bilen, måste sett extremt komiskt ut.

Var en sväng på Lindex där vi träffade min kusin och Hampus syssling, de var på jakt efter lite större kläder då även han växer på =)
Marita hittade en så gullig pjamas till Nova, en rosa med vita moln, jätte söt verkligen.

Sedan var det bara att packa in allt i bilen igen för att åka ut till Maxi för att handla lite grejer till middagen, gick snabbt och enkelt. Dock var jag helt slut när vi kom hem igen så Jonas fick komma ut och hjälpa oss att bära lite. *phu* var nära att ta mig en tupplur på soffan, men rykte snabbt upp mig igen och började med maten till oss alla. Blev himla lyckat, blev ju även rabarberpaj till avslutning. *mums*

På lördagen var det då äntligen dags att tapesera. Hade ordnat så min mamma skulle ha Hampus över dagen så jag och Jonas skulle lyckas bli fördiga på en dag, var ju lite slipning kvar också. Hon hämtade honom vid ca halv 12 och då började jag och Jonas sätta lite fart, ingen snabbfart ännu dock. Himla bra sammarbete om man får säga det själv, blev dock extremt trött på slutet, så jag tog mig en dusch istället. Tänte sedan bara ligga och gotta mig lite på sängen, men råkade somna där en stund *ops*
Men när jag kom upp så hande Jonas städat allihop och våttorkat golvet och gjort super fint =D

Vilken man


På söndagen gjorde vi inget mer än åkte till ÖVerby och handlade mat, blev flygandeJacob på kvällen, *mums*

Igår hände det ingeting. De dagarna är väldigt goa de med =D
Livet | | 2 kommentarer |

4 månader

Ja, idag är Hampus 4 månader. Helt otroligt vad tiden har gått fort. =)
Ibland känns det som det var igår man lämnade BB med den lille goa killen och var lite nojjig för allt. Medans andra stundet känns det som man har haft honom hela livet. Skulle inte kunna föreställa mig hur det skulle vara utan Hampus, han är ju mammas och pappas allt =D

Var på Bvc igår och gjorde lite nya mätningar, så nu väger han 7970 gr och är 67,7 cm lång. Han följer nu äntligen en svängande kurva, inga streck rakt upp =) Han var så duktigt hela tiden, dock var han inte så sugen på att prata med sköterskan som han är i vanliga fall, har nog börjat bli en anning mer reserverad. Hon sa att det var inget ovanligt att han var klänig, hänig och krävande, brukar vara en sådan period nu vid 4 månader och sedan en til vid 8 mån *phu* lika bra att börja stålsätta sig med andra ord.

Kommer en månads bild senare idag =)
Livet | | En kommentar |

Dagarna som gått

Ja, nu har det ju gått några dagar sedan vi hade våran hemska dag. Hampus fortsätter att vara mycket svajig, men nu äntligen kan man se att högertanden i underkäken börjar att bli kraftigt svullen och mycket vitare, hoppas nu bara att den bryter igenom.

I lördags skulle ju jag och Hampus ta oss en jätte promenad medans jonas skulle spackla. Tji fick vi, det var ju en öppen himel över Trollhättan ända fram till eftermiddagen och då var det lite väll blåsigt och kallt då jag inte kände mig riktigt hundra. Vi fick iallafall tagit oss ut till Överby och lyckades bestämma oss för en tapet. Det blev som Jonas hade önskat från början, en brun. Men den har lite ringar och prickar i sig också så den blir nog jätte bra.

Fick börjat med att spackla lite på lördagen efter att Hampus hade gått och lagt sig, men vi gav snabbt upp och sköt på det tills på söndagen.

Eftersom vi inte ville ha Hampus hemma i lukten och vädret även denna dag inte var det absolut mest drägliga, så sms:a jag Marita och frågade om jag och Hampus kunde få vara hemma hos de och umgås medans Jonas spacklade och sandpapprade. Det fick vi =D
Så vi mumsade på en jätte god chokladkaka som Tommy fixade åt oss alla. Sedan blev det film som Marita hade velat se, var en helt ok film. Men Wall-E var bättre ; )
Sedan var det nästan kväll då Jonas ringade och sa att han var färdig, så han fick handla med sig lite mat så ordnade vi tacos och satt och mumsade på ett tag. Jonas tog då mod till sig och berättade om sitt jätte misstag. Min "smarta" man hade haft takfläkten igång under tiden som han hade sandpapparat, gissa om det var skitit. Men så duktig som han är, så hade han damsugit upp nästintill allt.
Hade jätte vakna barn som var jätte trötta men ville inte alls sova. När vi kom hem fick Hampus mat och sedan häde det otroliga, han sov i sin säng ända till kl.06.30 =D Fick sedan komma över och sova på min arm ända till 09, så igår tog vi verkligen sovmorgon.

Idag har börjat bra, men vem vet var det leder =)
Livet | | Kommentera |
Upp