Bilddagbok

Då vart denna dagen slut den med och nu är jag trött vill jag lova. Men uppenbarligen inte tröttare än varken Hampus eller Jonas. Hampus sover nämligen och Jonas har sovit i små omgångar på soffan ett tag nu, men jag har varit vaken : )


Det blev en kort lunch med Marita och Nova idag.

Barnen hjälps åt att diska


Jonas kom nämligen hem tidigt idag och då skyndade vi ut och kollade och testade bilbarnstol : ) Hittade en som både vi och Hampus gillade, så vi slog till och handlade oss den : D Så imorgon skall den sättas in efter att Nova provat den i deras bil, de har ju nämligen planer på att kanske inskaffa sig en likadan. Men sedan skall den på plats i våran bil : D


På kvällen har det inte varit mycket aktivitet här hemma. Har mest tagit det lugnt och fotat lite : ) Hampus har börjat att gunga på rumpan nu när man tar fram kameran, han tycker nog att de var ett bra köp.

Nu knackar han även riktigt (knyten näve) i bordet och på dörrarna. När man säger att man skall byta blöja kommer han inte, men säger man att man skall gå på/till toaletten så kommer han för att byta. Han har listat ut vad man skall ha toa till : D


Imorgon skall vi till Marita, Tommy och Nova (vilka andra?). skall lägga lite slingor i Maritas hår och papporna skall bara barnvakt : )

Skall även då äta middag tillsammans. Någon spännande kanske? *haha*


Nu är jag trött och skall gå och sova.. natti natti


Ps. har skaffat mig en bilddagbok ds.

Livet | | En kommentar |

Torsdag 30/4 - God morgon

God morgon : D


Här är vi på strålande humör. Alla har sovit jätte gott och Hampus sov till 7 vilket uppskattas av hans mamma : )



Iband får man ju på minna mamma om frukost

Idag är det ju super fint väder igen : D *gotti, gott*

Vi har lite olika förslag på gång här hemma på vad som skall hittas på. Får ta och fundera lite till, vill ju gärna vara ute i det vackra vädret som är nu. Hampus sover nämligen igen, somnade om 09, och då passar jag på att göra planer ; )


I eftermiddag skall vi i alla fall åka till Beginners igen och prova stolen och se hur den passar i bilen. Får väl se vad vi hittar på mer, Jonas ville att vi skulle göra något, men viste inte vad. Bara att vänta och se : )



Såg på min nedräkning att det nu bara är 11 dagar kvar tills fisen fyller 1 år. Tänk att det nu snart bara är ensiffrig nedräkning, hjälp! Liten blir stor.



Tänk att man hade denna "bollen" till mage för ett årsedan.


Men det betyder att det bara är några få dagar kvar tills jag och Marita hade vår första fika. Tänk att man bara har känt familjen NN i ett år. Känns som det skulle vara mycket mer, men icke sa nicke. Bara att njuta av att man ibland träffar rätt människor och får dela stunderna i livet med : D

Livet | | Kommentera |

Fika, shopping & kort

Då vart denna dagen till sin ände också, viket känns ganska så skönt. Har ju inget inplanerat imorgon och de känns lite skumt, men kan ju vara gott med en dag då vi bara inte gör något. Eller så tar vi och går till någon lekplats och busar lite : )


Idag har vi i alla fall varit hemma på förmiddagen/middagen och fotat lite på Hampus mest. Fick allt ta lite på ena katten också, Sotis, hon ligger nämligen kvar även när Hampus är nära.

Tog sedan och hämtade Marita och Nova så vi kom ut till Överby. Var så trevligt så. Hittade en tröja på Name it och ett pyjamas set på HM till Hampus med små grodor på. Provade även ett par "Foppa tofflor" till honom, men skall kolla lite närmare imorgon då Hampus förhoppningsvis är på bättre humör.

Blev en lätt lunch på barnen och även vi behövde att få något i magen, men tyvärr var inte barnens humör de bästa, mycket trötta båda två.

Tog oss efter det en sväng in på Beginners och provade lite bilbarnstolar. Hampus tyckte det var super skoj. Hampus är nämligen redan kommit upp på högsta bältesläget på den vi har nu och någon höst/vinter mundering kommer det inte att få plats. De vi provade hamnar Hampus på mitten läget med sin längd : D Plus att det fanns en massa bälte över * we like* Hade tänkt att köpa han en efter sommaren, men så "försvann" det en räkning denna månaden så då tänkte vi att kunde passa på nu istället (var väldigt bra pris dessutom).


Sedan vi kommit hem har et inte hunnits mycket. Paret som skulle kolla på lgh:en var här. Hampus ätit välling och sover gott. Nu skall hans föräldrar ta och göra detsamma.

Funderar på att kanske skaffa mig en bilddagbok nu när man tar så mycket bilder, är det något ni skulle kika i?



En glad Nova smaskar sugrör


Hampus leker titt ut

 
Hade lite mindre glada barn en tag också, tyckte nog att deras mammor hade ätit klart.
(klick bara)


Natti, Natti

Livet | | En kommentar |
Upp