Fika, shopping & kort

Då vart denna dagen till sin ände också, viket känns ganska så skönt. Har ju inget inplanerat imorgon och de känns lite skumt, men kan ju vara gott med en dag då vi bara inte gör något. Eller så tar vi och går till någon lekplats och busar lite : )


Idag har vi i alla fall varit hemma på förmiddagen/middagen och fotat lite på Hampus mest. Fick allt ta lite på ena katten också, Sotis, hon ligger nämligen kvar även när Hampus är nära.

Tog sedan och hämtade Marita och Nova så vi kom ut till Överby. Var så trevligt så. Hittade en tröja på Name it och ett pyjamas set på HM till Hampus med små grodor på. Provade även ett par "Foppa tofflor" till honom, men skall kolla lite närmare imorgon då Hampus förhoppningsvis är på bättre humör.

Blev en lätt lunch på barnen och även vi behövde att få något i magen, men tyvärr var inte barnens humör de bästa, mycket trötta båda två.

Tog oss efter det en sväng in på Beginners och provade lite bilbarnstolar. Hampus tyckte det var super skoj. Hampus är nämligen redan kommit upp på högsta bältesläget på den vi har nu och någon höst/vinter mundering kommer det inte att få plats. De vi provade hamnar Hampus på mitten läget med sin längd : D Plus att det fanns en massa bälte över * we like* Hade tänkt att köpa han en efter sommaren, men så "försvann" det en räkning denna månaden så då tänkte vi att kunde passa på nu istället (var väldigt bra pris dessutom).


Sedan vi kommit hem har et inte hunnits mycket. Paret som skulle kolla på lgh:en var här. Hampus ätit välling och sover gott. Nu skall hans föräldrar ta och göra detsamma.

Funderar på att kanske skaffa mig en bilddagbok nu när man tar så mycket bilder, är det något ni skulle kika i?



En glad Nova smaskar sugrör


Hampus leker titt ut

 
Hade lite mindre glada barn en tag också, tyckte nog att deras mammor hade ätit klart.
(klick bara)


Natti, Natti

Livet | |
#1 - - Maria:

Nyfiken som jag e skulle jag gärna titta i din bilddagbok

Upp