Torsdag 26/2

Slänger in några få rader innan Hampus vill ur sängen.

Jonas är då påväg till Karlstad för hockey och jag får testa på rollen som lite "ensamstående". Jonas kommer hem vid midnatt någon gång, så man slipper ju i alla fall att sova ensam i den stora sängen. Dock hade jag önskat att jag sov själv denna natten som varit, för fan vad Jonas har knött och sparkat och mest försökt att sova på "min sidan" av sängen.. *Morr*

Skall ta det lugnt nu på middagen, skall duscha mitt hår och Hampus skall få hjälpa mamma att blåsa det. Han fullkommligt älskar hårblåsen. *hihi* På eftermiddagen tar vi och går över till mina föräldrar och fördriver lite tid. Sedan blir det till att gå hem och sova : )

Bye Bye
Livet | | 3 kommentarer |

Onsdag 25/2

Ja, då vart vi mitt i veckan då, men Jonas gör sista arbetsdagen för veckan, blir ju hockey på torsdag och på fredag är han ju föräldraledig. Tycker verkligen det skall bli super kul att han skall vara lite ledig och vara med Hampus (även mig) på veckodag : )


Igår hände det inte så mycket, men jag fick nog fanken för att jag skrev att Hampus nu åt mat och hans rutin tider, för det var ingen som stämde igår. När han skulle sova var det bara en timme och sedan var han så grinig så. Lyckades sova en timme till lite senare men någon vanlig mat blev det inte, allt spottades ut. Men idag sover han på sin normal tid i alla fall så man får väl hoppas att allt flyter på idag och att han lyckas sova som han skall.


Annars rullar livet bara på och vi försöker bara hinna med och njuta av det.Livet | | Kommentera |

Tisdag 24/2

(skrev igår, men publicering hans inte med)


Får börja med att gratta Nova på 9 månaders dagen *Grattis tjejen* : )


Igår hände det inte så mycket här hemma. Hampus var super snäll och satt och lekte med dina leksaker i lådan och lät mamma vila lite på soffan. Han har nu även börjat äta vanlig mat igen : D Så himla got att kunna slippa lite välling nu, kände verkligen som man hade fått sig en liten bebis igen. Men nu så börjar allt komma tillbaka till det vanliga.


08 Vaknar

09 Frukost - Välling

10-10.30 Somnar

13 Vaknar

14-15 Middag

17 Mellanmål - yoghurt

21-22 Välling

Somnar


Idag skall vi nog inte göra så mycket heller. Har fortfarande ont i halsen, men mår bra : ) Vill absolut inte riskera att bli sämre nu när Jonas skall iväg.

Jonas syster kommer även hit under helgen så på lördagen blir det middag hos hans föräldrar. Hon kommer få en ordentlig chock när hon träffar Hampus. Hon har nämligen inte träffat Hampus sedan dopet/bröllopet och då var ju Hampus bara 3 månader. Blir ju tyvärr så då hon bor i London.


Fick bestämt mig för att på fredag skall här bakas. Då framför allt bullar och troligen lite bröd. Kanske kan lyckas klämma in lite små kakor i det hela också : ) Frysen är ju rätt så tom och sedan är det ju fasligt gott med lite hembakat : D


Nu vill jag bara få skriva av mig. När jag skulle laga välling till Hampus slängde jag en titt ut genom fönstret och ser då ett par och deras nyfödda gå mot bilen. Sedan sätter sig mamman i bilen med barnet i famnen och de åker sedan iväg så. Kan inte förstå hur man kan vara så oförsiktig med något så skört och dyrbart. Det finns ju bilbarnstolar för spädbarn av en anledning. Tänk till för fan!

Livet | | Kommentera |
Upp