Lördag 31/1

Idag är det då den sista dagen i januari månad, tänk att vi redan är en hel månad in i 2009 : ) Livet går allt bra fort emellan åt.

Hampus och resten av familjen vaknade halv 10 idag och gick upp och åt frukost. var super mysigt, för Hampus gick med på att äta gröt och knycka lite macka av mamma, så vi vara allihopa vid frukostbordet och mumsade.

Nu är vi mitt uppe i pausen. Fick bli det då Hampus somnat och vi behövde och förtjänade oss en pause. Han sover i sitt nya rum nu och hittills har det ju gått bra *peppar, peppar*


Får säga att det blev ganska så tomt när vi fick plockat ut allt. Det är fortfarande en aning tomt där inne, men det kommer att fyllas på. Matta, gardiner och lite sådan dylikt får vänta till nästa löning. Hampus fick ju faktiskt en hel uppsjö med nya kläder denna månad.

Men jösses vad mycket det blev, allt är rent och ligger i lådorna utom den bodyn han har på sig och man kan lugn säga att det har blivit stor shopping och ändå är det lite klent i byxväg. : O


Vi har lite kvar som skall göras idag sedan skall vi bara mysa i soffan och tycka att vi har varit super duktiga : ) Imorgon skall Hampus vara hos mormor och morfar en sväng medan jag och Jonas gör det sista. Måste sortera upp alla "viktiga" papper i pärmarna och då är det gott att ens pappersälskande monster kan vara hos dem.


Nu skall vi åter gå till att flytta telejack och ställa in den lysande jordgloben i Hampus rum. Är min morfars gamla som Hampus har som nattlampa, funkar faktiskt helt suveränt, blir så mysigt ljus så.


Bye bye...

Livet | | Kommentera |

Kvällen

Ååå, vad det var en trevligt fika idag : D Tack Susann för tiden idag. Var så himla skoj. Extremt skönt att bara babbla av sig emellanåt. Får se till att det blir tätare mellan gångerna nu ; )


Hampus har varit en jätte glad och go kille idag. Inga ledsna miner fören han fick sitta lite för länge i gåstolen under fikan, han ville vara med och mumsa bulle. Fick allt smaka en pytte bit, mumsade som bara den, så det fick lov att bli lite välling för honom. Hade ju ätit middag en pytte stund innan så.


Blev ingen handling för oss idag. Var så himla trött så det fanns verkligen ingen ork, så det får väl bli kyckling imorgon ; )

Nu skall göra mig i ordning för att samla lite ork inför möblering och allt där till imorgon.


Så Natti, Natti...

Livet | | Kommentera |

Fredag 30/1

Nu vart det äntligen fredag och det betyder helg : D Så gott så. Även om det är mycket som skall hinna med denna helgen, så skall det blir väldigt skönt.


Hampus och Jonas har sovit jätte gott i natt, men inte jag : ( Skall testa att jag går och lägger mig innan dom så att jag kanske inte stör mig på Jonas snarkningar, bara för att utesluta lite. Sedan skall ju Hampus flytta in i sitt rum under helgen med all förhoppning. Annars blir det nästa helg : )


Nu ligger Hampus och sover jag och jag borde göra det samma, men det orkas/hinns inte med.

Lite senare idag kommer Susann på fika. Så himla kul. Tyvärr blir det inte att vi ses allt för ofta, men det är alltid lika trevligt när vi väl gör det : )

Blir troligen en promenad så att Hampus (även jag) kommer ut lite idag.


Annars blir det handling till kvällen. Behöver handla lite mat för nu är det en aning tomt i skåpen, kylen och frysen. Skall ta och äta pitabröd med grillad kyckling ikväll, var väldigt längesedan vi åt det nu, men så smaskigt.

Gammal bild, men så söt


Titt ut : D
Livet | | Kommentera |
Upp