Bilder (Hampus)

Usb sladden hittad, så nu blir de bilder : D


En trött fotbollskille


Hjälper pappa skruve ner hyllan


Provsitter hylan i skafferiet

Hampus tycker man alltid kan borsta lite på tänderna


Leker koja med stolarna


Puss på pappa


Ja, vad kan jag säga... Boll!
Livet | | Kommentera |

Snabb uppdatering på vardagen

Tyvärr har livet bestått av att städa i den andra lägenheten *bläää* Inte de minsta roligt. Men de tråkigaste med de är ju att denna lägenhet får vänta med att komma helt i ordning, men de är ändå bra ordning här och de går att leva helt normalt : )

Men idag blev vi äntligen klara och imorgon lämnar vi nycklarna och så är vi helt klara : ) Skall även till Uddevalla och handla lite rör delar så vi kan sätt upp vårat nya handfat och sätta upp duschväggarna : D *längtar så* (hatar draperiet).


Annars har de väl inte hänt så mycket. Hampus håller på att få tänder igen så nätterna är inte de roligaste nu för tiden. Dagarna går bättre, så länge han är pigg och glad, minsta trötthet så kommer gnäll och tråkigheter. Men han tycker de är toppen att få städa och torka i lägenheten : D Mycket hjälpsam liten kille vi har. Älskar musik gör han nu också, och givetvis måste man då dansa... ser för gulligt ut kan tilläggas.


Med mig är de faktiskt bara bra. Äter fortfarande mediciner och äter som en tok, magen får aldrig bli tom för då spyr jag. Kommer fortfarande slem och ibland även galla på morgonen, men på dagarna går de toppen. Så för tillfället skall Jonas ta ut 2 timmar föräldraledigt varje morgon, behöver hjälp med Hampus då. Sedan är de bra att hålla tummarna att jag skall orka med våran lilla illbatting medan han är på jobbet.

Skall vara föräldraledig under hela hösten/vintern och sedan är de ju dags för nästa så då skall jag vara föräldraledig med den. Så Hampus får lov att vänta med dagis/förskola tills i januari, då han skall skolas in på 15 timmar med lite tur.


Nu skall jag snart börja med maten. Idag blir de färsk lax, färskpotatis, sallad och lite sås... *kurr, kurr i magen*

Livet | | Kommentera |

Pyret v.14 (13+5)


Kroppen:
Hormonförändringar kan visa sig genom att huden på mamman blir mörkare på vissa ställen, kvinnor kan få en vertikal mörk rand från naveln och neråt samt mörkare bröstvårtor. Randen brukar försvinna efter förlossningen, men man ska vara försiktig med att sola för mycket under graviditeten eftersom man även kan få andra pigmentfläckar som kanske inte går bort. Du kan bli snabbare andfådd eftersom blodvolymen i kroppen börjar öka.
De flesta börjar få en liten mage. Om du tidigare fött barn blir magen oftast större mycket tidigare.

Fostret: Öronen är placerade där de ska vara och har fått den rätta formen. Alla större organsystem är nu färdiga och njurarna tillverkar urin. Fostret befinner sig nu i en snabb fas av tillväxt. Benen är längre än armarna och det finns gott om fostervatten som fostret simmar runt i.


Egna tankar: Ja, vad kan man säga mer än att jag tycker tiden går fort och att de närmar sig UL med stormsteg. Skall bli helt underbart att se vad de är för en liten filur som bufflar runt och har sig där inne. Kan ju tillägga att magen putar betydligt tidigare denna gång än vad den började med Hampus. Magen har verkligen släppt på alla muskler och är beredd på bamse magen. Skall bli intressanat att se hur stor den är innan BF : O
Annars känns de fortfarande konstigt att man väntar ett barn, en liten bebis. Helt otroligt att vi kommer ha två underbara barn kring månads skifftet jan/feb. även en anning skrämande, hur skall man orka, har skall allt funka??? Men de ger sig ; )
Graviditeten med Pontus | | Kommentera |
Upp