Snabb uppdatering på vardagen

Tyvärr har livet bestått av att städa i den andra lägenheten *bläää* Inte de minsta roligt. Men de tråkigaste med de är ju att denna lägenhet får vänta med att komma helt i ordning, men de är ändå bra ordning här och de går att leva helt normalt : )

Men idag blev vi äntligen klara och imorgon lämnar vi nycklarna och så är vi helt klara : ) Skall även till Uddevalla och handla lite rör delar så vi kan sätt upp vårat nya handfat och sätta upp duschväggarna : D *längtar så* (hatar draperiet).


Annars har de väl inte hänt så mycket. Hampus håller på att få tänder igen så nätterna är inte de roligaste nu för tiden. Dagarna går bättre, så länge han är pigg och glad, minsta trötthet så kommer gnäll och tråkigheter. Men han tycker de är toppen att få städa och torka i lägenheten : D Mycket hjälpsam liten kille vi har. Älskar musik gör han nu också, och givetvis måste man då dansa... ser för gulligt ut kan tilläggas.


Med mig är de faktiskt bara bra. Äter fortfarande mediciner och äter som en tok, magen får aldrig bli tom för då spyr jag. Kommer fortfarande slem och ibland även galla på morgonen, men på dagarna går de toppen. Så för tillfället skall Jonas ta ut 2 timmar föräldraledigt varje morgon, behöver hjälp med Hampus då. Sedan är de bra att hålla tummarna att jag skall orka med våran lilla illbatting medan han är på jobbet.

Skall vara föräldraledig under hela hösten/vintern och sedan är de ju dags för nästa så då skall jag vara föräldraledig med den. Så Hampus får lov att vänta med dagis/förskola tills i januari, då han skall skolas in på 15 timmar med lite tur.


Nu skall jag snart börja med maten. Idag blir de färsk lax, färskpotatis, sallad och lite sås... *kurr, kurr i magen*

Livet | |
Upp