Bara underbara Hampus


Är man trött så är man ; )


Sista dagen på ÖF


Passade på att prova mammas skor (pappa hjälpte bara lite)


Måste ju kolla om de verkligen inte skall sitta så


Bus i mammas och pappas säng


Titt-ut


ute och åker på sin djugelcar
Hampus | | En kommentar |

Underbara dagar

Oj, vilka underbara dagar vi har haft sedan jag kom hem. Har varit iväg en massa och hälsat på både de ena och den andre : )

Har även hunnit med att dubbel kolla golv och handfat och lite annat dylikt som vi skall ha till nya längenheten. Helt otroligt att de är på onsdag som vi får nycklarna och allt börjar. Så gott och så otroligt spännande : D


Hampus är en underbar liten kille som på dagarna inne vistas i blöja eller naket tillstånd (viket han älskar), ute är de lille eller t-shirt som gäller ihop med shorts. Nya favoriter är Honungsmelon, körsbärstomater och sempers banan/mango smooti (kan drick hur många som helst) : D

Mat är han inte alls lite noga med, vill bra ha kalla och mumsiga saker. Men jag var/är lika dan så fort de blir varmt, blir inte hungrig på samma sätt. Men denna sommaren kommer jag äta en massa, bara för att kunna vara hemma och mysa, busa och bara vara med min älskade famlij.


Imorgon skall vi iväg och bada lite. Hampus gillade ju att bada i havet, får se vad han tycker om gaddis? Fick i alla fall köpt oss en babysimring till honom idag på Maxi, så han kan plaska och bada lite med oss också, inte bara i kanten. Blir nog toppen : )

Livet | | Kommentera |

Back again

Hej : )


Igår kom jag äntligen hem till min underbara familj igen : D Gud vag jag har saknat dem under dessa 3 dagar som jag legat på sjukhuset. Har skrivit inlägg när jag var där men får publicera de senare.

Efter att fått i mig en jäkla massa påsar med dropp började jag att bli något bättre, sedan bytte de medicin och då gick de åt skogen och jag började kräkas hela tiden igen. Så efter att jag "överlevt" ett sådant dygn fick jag tillbaka den gamla medicinen och kortison tabletter. Vilket resulterade i att jag kunde börja äta och fick behålla allt jag stoppade i mig. De var ren glädje kan jag säga.

Så efter ett dygn med de fanns de inte längre svältämnen kvar i urinen och jag fick godkänt att åka hem på permission : ) (haft dropp hela tiden) Så går allt som de gör nu så blir jag utskriven på tisdag : D (vilket vi givetvis hoppas så innerligt på). Så från att inte ha fått i sig någon så äter jag nu något varannan timme ca. och de funkar kanon : )


Igår klarade jag att vara med på Maxi och handla (värsta små saken egentligen, men när man inte har varit utanför dörren på ca 3 veckor är de väldigt stort att kunna åka till Maxi och handla). Så vi skall dit idag igen. Måsta handla fler frallor ; P


Fick även flyttat BF igen, haha, Pyret växer då det knakar där inne. Så det nya som gäller nu fram till det stora UL är 29 januari. Är i v.9 (8+6) idag och kommer alltså gå in i v.10 imorgon : D två siffrigt *tjoho*

Livet | | 5 kommentarer |
Upp