Underbara dagar

Oj, vilka underbara dagar vi har haft sedan jag kom hem. Har varit iväg en massa och hälsat på både de ena och den andre : )

Har även hunnit med att dubbel kolla golv och handfat och lite annat dylikt som vi skall ha till nya längenheten. Helt otroligt att de är på onsdag som vi får nycklarna och allt börjar. Så gott och så otroligt spännande : D


Hampus är en underbar liten kille som på dagarna inne vistas i blöja eller naket tillstånd (viket han älskar), ute är de lille eller t-shirt som gäller ihop med shorts. Nya favoriter är Honungsmelon, körsbärstomater och sempers banan/mango smooti (kan drick hur många som helst) : D

Mat är han inte alls lite noga med, vill bra ha kalla och mumsiga saker. Men jag var/är lika dan så fort de blir varmt, blir inte hungrig på samma sätt. Men denna sommaren kommer jag äta en massa, bara för att kunna vara hemma och mysa, busa och bara vara med min älskade famlij.


Imorgon skall vi iväg och bada lite. Hampus gillade ju att bada i havet, får se vad han tycker om gaddis? Fick i alla fall köpt oss en babysimring till honom idag på Maxi, så han kan plaska och bada lite med oss också, inte bara i kanten. Blir nog toppen : )

Livet | |
Upp