Onsdag 27 - Bvc

God morgon på omvärlden : )


Här började morgonen lugnt. Hampus vaknade inte förrän 07.40 : D Mycket tacksam mamma som fick sova in tiden som förlorades då man fick lov att springa på toa 3 gånger i natt, fanken vad kissenödig jag va ; P Så lite sovmorgon satt inte helt fel.


Idag kommer Susann hit och då blir de, lunch, efterrätt och en massa prat : ) *toppen*


Igår var vi på Bvc. Hampus var en super duktig kille som nu är 82cm lång och väger 11,7 kg, följer sina kurvor perfekt (1+ på vikten, 2+ på längden och huvudet följer medelkurvan). Sin spruta fick han också och inte ett ljud han sa, tittade dock lite arg på sköterskan och undrade vad hon höll på med.

Sedan blev de lite lunch på Oden med Marita och Nova. Smaskigt var de, men de har varit godare.

En tur till Maxi blev de också, så nu har både Hampus och vi lite mat här hemma : ) Har ju börjat att gå åt en hel del burkar nu när han fått lite mat aptit tillbaka : D Vilket är toppen så vi köper så gärna med brukar.

Kan berätta att vi testat den nya med ångkokt mat som kommit. Får ju referera utifrån Hampus; han blir pruttig, super lös och slemmig i magen av den, ingen hitt här alltså. Dock tycker han den är god och äter med ganska god aptit, men nu när vi igår fick de konstaterat inne på Maxi (super äcklig blöja bytes i bagaget igår) att det är denna mat som gjort han så dålig i magen kommer den inte att inhandlas något mer.


Annars har jag börjat att må lite mer illa, men inget som inte går att kontrollera eller härda ut. Är även däckad vid 20 på kvällen och ligger då och gottar mig i soffan medan Jonas ger Hampus nattvälling (enda välling Hampus har kvar nu). Så mysigt med min familj....

Livet | |
Upp