Äntligen Fredag!

Då vart de äntligen fredag : D Så himla underbart att de är helg igen och vi med lite tur kan få klämt in lite egen familjetid mitt i allt.

Tyvärr kan de ju betyda att Jonas får jobba över lite idag, men hellre lite idag än kanske hela söndagen. Får ju prioritera ; )

 

Det hade gått superbra för Hampus hos mormor och morfar. Hade varit en jätteglad kille som lekt för fulla muggar. Hade även mumsat en hel del köttbullar till middag *smaskigt* Även hjälpt mormor att skala potatis, *så duktig kille man kan ha*. Hade somnat i soffan vid 20 som vanligt och sedan vaknade han inte till förrän Jonas och han skulle upp till oss. Somnade tack och lov om väldigt fort hemma igen och sov hela natten tills han tyckte att de var dags att gå upp för morgonen.

 

Igår hade vi så himla trevligt sällskap så, Marita och Nova kom nämligen och lekte en massa. Så jäkla söta ungar man kan ha. Stod och pussades i Hampus säng och såg bara allmänt ur gulliga ut.

Sedan fick vi lite tid till att pyssla med blogg design också. Himla kul kan jag säga nu i efterhand, har saknat de massor, men orken är ju inte den bästa och tiden är svår att hitta. Men igår, då hade vi pappavakter så vi fick sitta i någorlunda ifred.

 

Hampus har börjat uppskatta lite barnprogram och sitter och kollar på Playhouse på morgonen med Jonas. De bästa är dock när de är slut och Tipp topp sången kommer, då skall de dansas lite. Idag var de även viktigt att vi skulle lyssna på hans skiva och dansa lite.

Får se vad vi hittar på under dagen, blir nog en jättelugn dag då vi laddar all energi inför helgen : )

Bara bebisen som håller full rulle och låter inget sakta ner tumlet eller sparkarna. Så mysigt så, men jäklar vad ont de kan göra när Pyret bestämmer sig för att ligga i någon konstig position och vägrar att flytta på sig. En bestämd lite person är de i alla fall ; )

Livet | | En kommentar |

Jo, vi lever

Jodå, vi lever allt och alla mår bra : )

 

Oj, ja vad har hänt sedan sist *kliar lite på hjärnan*

 

Jonas och jag hade våran 6 års dag. Jäklar vad länge man har varit ihop nu, fattar inte riktigt vart all den tiden har tagit vägen. Om bra fyra år så är de ju för fanken 10 år! Men vi har de bra och njuter av att vi får vara lyckliga ihop (med våran son och bebis).

 

Sedan har vi varit och handlar vinter kläder till Hampus, men har lite smått kvar, men allt de nödvändiga finns här hemma nu (så gott).

 

Har gått in i v.27 med bebisen och de är mer aktiv och galen än tidigare. Nu är de så hela magen guppar med i vissa rörelser. Ibland kan de göra riktigt ont, men ack så mysigt de ändå är. Kan bara säga att nu längtar vi något enormt tills detta lilla mirakel är villigt att komma ut till världen och hälsa på sin familj.

 

I helgen har jag varit dålig, men nu är de bra. Tyvärr känns det bara som vi inte fick någon tid tillsammans alls : ( Men vad skall man göra, inte långt kvar tills nästa helg, men då är de kalas och Jonas skall jobba lite. Bror min blir ju hela 20 år! Tycker ju givetvis att han har blivit en stor kille, men att han nu är 20 känns mycket konstigt, men fan, en annan närmar sig ju tantålder (eller hur Marita? *haha)

 

Idag är Hampus hos mormor och morfar lite på kvällen medan Jonas är ute och äter med jobbet. Så man sitter hemma själv och saknar sina killar massor, men lite gott är de allt innerst inne. Men saknar att inte ha sin huligan springandes och lekandes, men han behöver vänja sig vid att inte ha mamma eller pappa hela tiden heller. Skall ju kunna vara hos mormor och morfar medan vi är på förlossningen och ”klämmer ut” lilla Pyret.

Livet | | Kommentera |

Tisdag 13/10

Mitt i allt igår glömde jag ju helt bort att skriva att våran ”lille” fis blev 17 månader! Jösses snacka om att tiden försvinner och att liten snabbt blir stor, bara en månad kvar så är han 1½år ju!

Otroligt vad mycket som har hunnit hända under denna tid och allt nytt han har lärt sig och allt nytt som ännu är kvar att lära in. Får säga att de är fasligt underbart att vara mamma.

 

Någon dammsugning blev de då inte igår, vi tog oss en lång promenad med Marita och Nova istället och då blev de ju en massa babbel om allt och inget som vanligt.

 

Igår på MVC gick de bra. Har 102 i Hb, så jag måste försöka att få i mig något järn någon gång under veckan. Har nämligen kräks så fort jag fått i mig de tidigare. Men hon tyckte att de var ändå ett bra värde för att jag inte hade lyckas få i mig något. Men, men förbättringen är nog runt hörnet.

Då vårt lilla pyre var väldigt aktivt pendlade hjärtljuden mellan 140-160, så inget någorlunda exakt här inte. SF måttet var 24, så något över medelvärdet, men de var de med Hampus också och han landade ju på medelstäcket vid andra mätningen.

 

Idag blir de åter en promenad med Marita och Nova, sedan vet jag inte vad vi skall ta och hitta på. Något skall vi väll finna oss att göra ; )

Livet | | En kommentar |
Upp