Resonerar kring vagn

Helgen har gått och den har varit som den har varit. Blir inte mer än så….

 

Igår var inte den bästa dagen heller. Efterdyningar av helgen.

 

Men en glad sak som hände var att vi nu har bestämt oss helt för vilken vagn det blir till Hampus och Pyret. För nu har vi gått tillbaka till den som vi absolut helst ville ha, nämligen Emmaljungas Cangaroo tvilling/syskon. Emmaljunga slutar nämligen tillverka den så vi hade get upp hoppet om en sådan. Men så dök de upp några få på Blocket från Beginners, så vi åkte omedelbart och kollade och kände av lite. Givetvis fick Hampus vara med och bestämma (är ju trots allt han som skall åka i den) och han valda Emmaljungan. Ville nog kunna sova gott och avslappnat och de gjorde han betydligt bättre i denna än i Phil & Ted:en. Sedan var de ju väldigt spännande att sitta och kika i liggdelen efter bebisen. Så helt pang så har vi bytt vagn idé, men denna håller vi fast vid : D kändes hur bra som helst. Dock ville Hampus åka i den hem, men han får vackert vänta tills Pyret har kommit ut.

  Så nu blir de en bredare vagn i alla fall. Men när vi resonerade om hur vi vill/kommer använda vagnen så blir de bättre för båda barnen med en ”dubbel”vagn. Tanken är ju att vi skall kunna gå så mycket så möjligt och ta bilen så lite som möjligt. Har ju inga större för hoppningar att Hampus skall hålla sig vaken hela vägen hem efter dagis och inte behöva liggläge, även fram och tillbaka från stan. Vill ju att han skall sitta super bra : D Sedan får ju bebisen de super mysigt med en egen liggdel och kan ligga och kika på mamma. Möjligheten att byta blöja i vagnen finns ju med riktig liggdel. Vilket de inte hade funnits i P&T. så nu har jag resonerat färdigt kring vagn ; P

Livet | |
#1 - - Lisa, Loves mamma:

Ja vi har också kommit fram till att det inte blir en p&t! Får väl bli lite klumpigare men det blir ju bekvämare för barnen iaf!

Upp