Bröderna Lindskog


Lite glassmys med pappa


Myser i mammas och pappas säng


Syskonkärlek


Se så stor jag har blitt
(Så tjusig är jag i bodyn jag fick av Marita, Tommy o Nova)

Bilder på killarna | | 3 kommentarer |

Snor & Kärlek

Får börja med att gnälla på min förbaskade näsa. Har gått och blivit super rinnig i näsan, känner mig inte förkyld eller ”sjuk” på något sätt, men näsan vägrar sluta rinna. Kan ju inte göra något utan att de kommer en massa snor. Värst är de när man måste nysa, riskerar ju för jösse namn att snora ner alla i min närhet (vilket är våra pojkar).

Misstänker att de kommit sig av att vi fick ha det kallare inne för att Pontus var så himla varm.

Vilket gjorde att jag fick världens köld chock varje gång jag skulle upp från mitt varma täcke för att amma. Nu är Pontus inte lika varm i kroppen så nu har vi kunnat höja till en normal inne temp (hade riktigt varmt innan).

 

Igår så var vi iväg och handlade en massa mat, så nu är kylskåpet fullt : D Så underbart när man öppnar och ser en massa mumsigt att välja på.

Killarna var jätte snälla, Pontus sov hela tiden och Hampus satt jätte snällt i kundvagnen och påminde oss om vad vi skulle ha : )

 

På eftermiddagen så kom Susann och Ove och hälsade på. Pontus fick jätte fina kläder och en super läcker kossa : ) *tackar så jätte mycket igen*

Hampus var en riktig spexare som skulle visa alla sina tricks och hyss på samma gång. Blev lite bullfika *mums*

 

Idag är/var dagen innan Jonas går tillbaka till jobbet efter att ha varit hemma i 3 månader. Känns jätte avigt och konstigt att man nu skall börja vara utan honom på dagarna och inte nog med det, man skall vara ensam hemma med 2 barn. Tror att de kommer gå bra, men givetvis är de lite fjärilar i magen. Bara att hålla tummarna om att de kommer att vara nöjda och glada hela dagen, så man i alla fall kan få en mjukstart på nya vardagen.

Får säga att de är allt bra underbart att ha sin lilla familj nu. Allt känns väldigt komplett nu på något sätt, att de är vi 4. Vem kunde ana för 6½år sedan när man träffade Jonas att man skulle sitta här och vara en gift, lycklig, 2 barns mamma. Livet är allt bra underbart ibland *puss på dig älskling*

Livet | | En kommentar |

Bvc & Lek

Får börja med säga att nu är jag äntligen nöjd och klar med blogg pillandet på ett tag. Har inte varit riktigt nöjd, har varit så vitt, kallt och ”naket” att jag faktiskt inte riktigt att lust att blogg för jag har inte vetat hur jag velat ha det. Men nu så finner jag den varm och inbjudande, så nu bloggar jag ingen : D

(mmm, det är en "mycket" gammal bild i headern, men en bild jag faktiskt gillar av mig själv)


Då har de gått några dagar och våran lille kille börjar att växa till sig han med : )

Var på Bvc i torsdags och nu väger våran knubbe gubbe 5030gr och är 56 cm lång. Så på 3 veckor har Pontus ökat ett helt kilo i vikt (duktig kille). Han fick så mycket beröm av sin sköterska så.

Sedan var de några fler som fick se honom på vårdcentralen, (var ju stammisar där då jag fick järn två gånger i veckan). Så de var ju en hel del människor som ”väntade” och var nyfikna på vad det var för något litet som fanns i magen.

Får säga att de är riktigt kul att få höra att ens barn är lik en denna gång. Men Hampus så fick man ju bara höra vad lik han var/är Jonas då han har många drag från honom, men denna gången är mina gener som trätt fram.

Pontus har börjat att få lite ont i magen på kvällarna mellan 18-20, mycket prutar/luft som vill komma ut. Misstänker att jag kommer få försöka att rapa honom mitt i maten så att säga (om jag kan få loss honom från tutten), för att minska risken för luft i magen. Rapar redan duktigt efter maten annars, men uppenbarligen blir de för mycket ändå : S

 

Idag hade vi massa mammor och barn här. De var, Nellie o Maria, Anthon o Angelica och Lisa, Love o Moa. Var jätte skoj att se alla barnen leka och greja. Pontus sov hela tiden och Moa fick allt lov att sova/vila lite i hans säng också (snäll kille som delar med sig).

 

Imorgon skall vi iväg och handla på förmiddagen och på middagen kommer Susann och Ove och hälsar på. Skall bli jätte trevligt : D

Annars har vi en förhoppning om att klämma in en klippning av Jonas någon dag under helgen, folk (min syster) börjar ju nämligen erbjuda honom toffsar *illa*

Livet | | 2 kommentarer |
Upp