När?????

3 dagar kvar (inte många januari dagar kvar heller). Tja tänk om man kunde veta att de var alla dagar man hade kvar att vara gravid och knalla runt med denna aktiva bebis i en mycket trång mage. Men det skulle inte förvåna mig om denna lille fis skulle välja att stanna tills någon tvingar ut den, bara för att jävlas. För precis så känns denne lille, allt för att jäklas med sina föräldrar. Skall bli (extremt) kul att se hur Pyret beter sig när de väl kommit ut, är skit nyfiken… *hihi*

 

Annars så har jag väldigt svårt att få behålla mat. Är alldeles för trångt där inne nu. Så fort Pyret bestämmer sig för att flytta ett ben eller hela rumpan pressar den så de oftast kommer upp mat, värst är det när den gör detta mitt under en värk. En riktig liten spjuver där inne =)

 

Skall bli så gott när bebisen har kommit och man kan börja fungera som människa och framför allt mamma igen. Gud vad jag saknar att göra grejer med Hampus. Han har ju hunnit att bli så himla stor och duktig nu, fattar inte vad tiden egentligen har gått fort, var ju i ärlighetens namn inte längesedan som han var en liten bebis. Men nästa år är lilla Pyret inte speciellt litet heller, en ettåring som troligen knallar runt och utforskar en massa nya ytor. Men tackolov är det ett helt år kvar till dess ;P

Nu skall vi bara vänta och vänta på att h*n skall vilja komma ut…..

Graviditeten med Pontus | | 7 kommentarer |

Nedräkning

Då skall de ”bara” vara 10 dagar kvar tills Bf, men jag hoppas på att lilla Pyret skall vilja komma tidigare. Har nämligen börjat att få mer ”riktiga” värkar istället för massa overksamma sammandragningar. Dessa är mycket välkomna och får mer än gärna komma tätare och bli starkare =D

Vill ju så gärna att denna underbara lilla person skall komma ut och träffa hela sin familj.

Packade allas väskor igår, bara välling och necessärerna som fattas nu. Var nämligen flera värkar som kom igår på eftermiddagen/kvällen och ”skrämde” verkligheten i en. De skall komma en BEBIS snart!!

Skrämmande och glädjande, längtar så tills vi skall åka till förlossningen.

 

Med Hampus är allt bra, väntar på bebisen han med nu. Visar vart den skall sova och vart alla kläder finns. Så stor kille nu.


Tittar lite på TV

Graviditeten med Pontus | | 3 kommentarer |

Vänta......

Nopp, ingen bebis har velat komma ut ännu =(

 

Nu skall de i alla fall snart vara BF, men jag erkänner att jag har en enorm önskan om att Pyret skall vilja komma ut innan dess. Är så less på att vara gravid och försöka komma fram med denna mage nu. Kan bara citera Magnus uggla; ”Gå som en anka, rultandes hon tar sig fram…” Ser inte riktigt klokt ut!

Nu är det ett jäkla springandes på vårdcentralen också för att få mitt järn. Så två gånger i veckan sitter jag där med dropp en timme. Sedan är man ju på mvc i ett också för att kolla så allt är bra med bebisen. Var där i tisdags och hjärtljuden låg på 145-150 och huvudet är neråt men fortfarande rörligt. Hoppas verkligen att de skall ha fixerat sig till nästa gång (28/1), men helst av allt vill jag ha fött till dess! Försöker allt att mana på den och Hampus pussar och klappar och ropar bebis i naveln. Han tycker också att bebisen skall komma ut nu, en jäkla väntan för någon på 20 mån.

 

Ja, Hampus har ju blivit hela 20 månader nu. Jösses, liten blir stor fort och om ett tag kommer han ju att bli ännu större. Storebror!

 

Mitt illamående är nästan konstant och kräkningar kommer lätt. Halsbränna har jag nästan varje kväll nu för tiden. Sammandragningarna har minskat lite till antalet, men ökat i längden.

Sedan har jag fått mycket värre foglossning nu. I måndags hade jag så ont att Jonas i stortsätt fick lyfta mig ur sängen och att sedan ta sig till toa var med gråten i halsen. FAN vad ont det gjorde! Sedan har de blivit bättre igen, kan i alla fall gå själv igen, men vem vet hur länge det varar med min graviditetstur : S

 

Nä, så jag lääängtar tills detta är slut och vi har vårat efterlängtade barn hos oss.

Livet | | Kommentera |
Upp