Fjordfestivalen

Idag tar vi och åker till Uddevalla och Fjordfestivalen för nu på morgonen fick jag se att polisen, räddningstjänst och brandkåren har visning och funktionsvisning av sina bilar och för en ”tutt-tutt” tokig lite Hampus är ju rena drömmen : D Så vi tar och utmanar de regn-hotande vädret och åker dit : D

Får väll bara *hålla tummarna* om att vädergudarna är snälla mot oss och bjuder på uppehåll, men annars har vi ju regnskydd, regnkläder och gummistövlar så vi skall nog ha kul : D

Livet | | En kommentar |

Torp

Nu har de ju varit skit väder de senaste dagarna och Hampus (även vi) har haft de lite trisstes här hemma i lägenheten, men sådana dagar måste ju (tyvärr) komma emellanåt de med.

Fick dock skruvat/borrat upp alla Hampus tavellist hyllor som han nu har sina böcker på. Blev verkligen kanon bra och han ”läser” nu mycket mer. Dock skall de ju helst alltid vara Nicke Nyfiken får ett jobb, så den kan man utantill nu (han också). Hampus har även en med Nicke Nyfiken på brandstationen och den är välläst den också, är hårda sidor i den så den fixar han ju att kolla i själv och berättar att Nicke åker ”tutt-tutt” och att de brinner : ) Skall ta och beställa lite fler Nicke böcker till honom, så vi kan variera oss lite här hemma.

 

Igår trotsade vi väder och vind och åkte till Torp för att kolla på byxor till killarna och mig själv. Kan ju säga att vi var absolut inte ensamma om att ha tänkt tanken, för jösses vad med bilar de var. Sedan hjälpte de ju verkligen inte att flera trafikljus hade gul-blink. Men efter lite bilkaos hade vi dundertur med parkeringen så de höjde humöret igen : )

Hittade verkligen en massa till killarna, Hampus fick 4 par byxor, 2 t-tröjor och 1 långärmad tröja. Pontus fick 4 par byxor, 3 t-tröjor,1 långärmad tröja, 1 långärmad body, en mössa, en tjockare tröja. Hittade mycket på rean till Pontus så hans kläder blev inte så dyra som tur var…Så nu skall killarna ha kläder fram tills att de börjar bli kallare väder. Pontus skall dock ha 2 pyjamasar till, sedan skall de vara klart (ett tag framöver).

Sedan passade vi på att gå in på Maxi ute på Torp för att köpa lite fika bröd tills idag.. Hittade 2 smaker av Ben & Jerry glas som jag inte sett innan, så de fick följa med hem också : D (Fhis food & Baked Alsaka)

Livet | | En kommentar |

Syskonkärlek

*Helt underbart när de bra är så mysiga och gulliga*

Bilder på killarna | | 2 kommentarer |
Upp