Heshet smittar

Familjen lever i en bubbla av sjukdommar. Är de inte näsa, så är det hals, är det inte hals är det öga, så de mesta går nog runt här hemma nu. Misstänker nämligen att Pontus fått ögoninflammation, är lite svullen, röd och de kommer gult klet ur ögar emellan åt : ( Han har även blivit jättehes, tycker synd om honom, men jösses vad gullitgt det låter när han pratar och skrattar, myser till mellanåt när man hör hans hesa joller...
Även jag och Jonas är väldigt hesa så de låter ju sådär lagom allvarigt och menande när man ger en tillsägelse eller skäller. Hampus tittar mest konstigt på oss.


Idag fyller min bror 21 år, så vi idag skulle vi egentligen varit på kalas, men de är ju bara att avskriva, vill verkligen inte smitta ner någon med detta (vad det nu är vi åkte på). Hoppas verkligen att han får en toppen dag iallafall :D

Nu skall Pontus komma och mysa med mamma....
Livet | | 3 kommentarer |

Julklapps tipset (med rabatt)

Nu vill jag tipsa om något som verkligen är kanon. Båda till sig själv och att ge bort (tex. julklapp).

Det är en personlig almanacka : )
Man lägger själv in vad man vill ha för framsida (nu även bild), väljer innehåll, bla förskoletid, träning, dagenslista. Man väljer om man vill ha rutnät, klockslag osv på dagarn. Längsbak i kalendern väljer du om du vill ha adress lista, målarbok, radigt/rutigt mm.
Du bestämmer även själv när almanackan skall börja så har du en som räcker till dec. Så kan du välja att den ny skall börja i jan och räcka ett år, samma gäller om du väljer maj osv.
Är verkligen kanon att kunna lägga upp almanackan precis efter ens egna behov :D
En jätterolig grej är även att du kan lägga in födelsedagar och andra speciella dagar direkt i almanackan så de blir förtryckta : ) Dessa sparas dessutom så när du skall beställa en ny så finns de redan med :D

Gå in på http://www.personligalmanacka.se/ och beställ dig själv en och passa på att beställ till dina nära i julklapp.
Ange rabattkoden: D-OWLP-DNLD och få 5% rabatt :D (gäller tom 20 nov)

Livet | | 2 kommentarer |

Uppdatering från sjukstugan

Nu börjar vi bättre här hemma. Febern är borta :D Nu är de dock bomtätt i näsa och hals. huvudet känns som de vät 4 storlekar och de trycker i öronen. Thé är något som dricks en hel del nu, lindrar väldigt gott i halsen. Matlusten är inte stor men igår gick de ner lite varm köttsoppa och de var gott kan jag lova.

I torsdags var de fotografering på Hampus förskola och då vi absolut inte ville att han skulle missa den fick Jonas som var "friskas" av oss åka och lämna honom. De hade gått jättebra och han hade haft kul på förskolan berättade han, även att han lekt med Nova : )
När vi bekräftade att vi ville ha korten så fick man se lite av dem och nja, Hampus ser väldigt fundersam ut. Men de kvittar för de är ju våran underbare Hampus (som förövrigt är en lite funderare) på bilden.
Var ingen rolig eftermiddag/kväll för killarna som hade väldigt trötta och febriga föräldrar, så när barnen somnat så gjorde även vi det...

Fredagen mådde vi bättre i kroppen, men snuva och halsont hade blivit värre : (
Dock var de riktigt gnälliga och trötta barn vi hade. De ville inte vila och så fort Pontus somnat så var de något/någon som väckte honom, så han var så trött hela dagen. Hampus somnade inte fören vid 16 och då fick han faktiskt lov att sova, han var så trött. Båda killarna somnade för natten vid 20.30, lite senare gick jag och Jonas och la oss också.

Vet inte riktigt hur de är med Hampus för jösses. Han vaknar och skriker och gråter massor på nätterna nu. Vet att han dörmmer en hel del och att han är lite tät i näsan, men detta är mycket mer än vanligt. Hoppas iallafall att de snart skall bli bättre för honom, för han behöver få sova någn hel natt nu.
Livet | | Kommentera |
Upp