Uppdatering från sjukstugan

Nu börjar vi bättre här hemma. Febern är borta :D Nu är de dock bomtätt i näsa och hals. huvudet känns som de vät 4 storlekar och de trycker i öronen. Thé är något som dricks en hel del nu, lindrar väldigt gott i halsen. Matlusten är inte stor men igår gick de ner lite varm köttsoppa och de var gott kan jag lova.

I torsdags var de fotografering på Hampus förskola och då vi absolut inte ville att han skulle missa den fick Jonas som var "friskas" av oss åka och lämna honom. De hade gått jättebra och han hade haft kul på förskolan berättade han, även att han lekt med Nova : )
När vi bekräftade att vi ville ha korten så fick man se lite av dem och nja, Hampus ser väldigt fundersam ut. Men de kvittar för de är ju våran underbare Hampus (som förövrigt är en lite funderare) på bilden.
Var ingen rolig eftermiddag/kväll för killarna som hade väldigt trötta och febriga föräldrar, så när barnen somnat så gjorde även vi det...

Fredagen mådde vi bättre i kroppen, men snuva och halsont hade blivit värre : (
Dock var de riktigt gnälliga och trötta barn vi hade. De ville inte vila och så fort Pontus somnat så var de något/någon som väckte honom, så han var så trött hela dagen. Hampus somnade inte fören vid 16 och då fick han faktiskt lov att sova, han var så trött. Båda killarna somnade för natten vid 20.30, lite senare gick jag och Jonas och la oss också.

Vet inte riktigt hur de är med Hampus för jösses. Han vaknar och skriker och gråter massor på nätterna nu. Vet att han dörmmer en hel del och att han är lite tät i näsan, men detta är mycket mer än vanligt. Hoppas iallafall att de snart skall bli bättre för honom, för han behöver få sova någn hel natt nu.
Livet | |
Upp