Morgon idag igen

Blev då ingen sovmorgon för någon i detta hushåll. Båda killarna har sovit jättedåligt inatt. Pontus har vaknat och gråtit/skrikigt en massa, tycker så synd om honom som har så otroligt ont av sina tänder : (
Hampus har vaknat, hostat och velat sova inne hos oss, vilket han också fått. Men tyvärr betyder de även att jag sovit vädligt dåligt, men, men får hoppas att han sover gott inatt istället ; )

Fick väcka båda killarna vid 07 för att vi skulle hinna vara på NÄL till 08 då Pontus hade återkoll av öronen sedan han hade sin öroniflammation.
Men med en morgontrött Hampus och en ledsen Pontus kom vi inte ut till bilen fören 08.10 och då var de bara att skrapa rutorna. Men uppe var vi 08.30... Fick komma in snabbt och sköterskan kollade trycket i örat och de var toppen, så örat är helt läkt sedan inflammationen och har ingen ny.

Nu är vi hemma och Pontus vilar i sägen medan Hampus och jag sitter och kollar på den nya Tingeling filmen; Tingeling och älvorna hemlighet : D *Hampus älskar ju LingeLing*
Livet | |
#1 - - Sarah:

Tack för tipset! Brukar aldrig handla på coop så man har dålig koll på vad dom har/inte har.

#2 - - Marie [Mamma till William & GRAVID]:

Ja första gången är magisk, man blir så stolt när man får hem dom fina bilderna och inser att ens pojke blivit såååå stor! :) Detta blir iof 3:e gången för oss, men de är lika kul varje gång =)

#3 - - Sandra:

sv: Vi tänkte byta dagis till hans bästa kompis dagis, så då känner han ju lite trygghet med henne. Men är 1års väntetid. Dagmamma, nja. jag tror han behöver mer stimulans faktiskt. Får väl prata med med dom imorgon, de säger ju att han inte är ledsen när jag har gått. Fan, skulle varit hemmafru känns de som!

Upp