Underbara lör/sön

NU har de äntligen infunnit sig lite tid till att sitta här och skriva om vad vi har haft för oss. I lördags var vi iväg till Jönköping och var på Upptech (som Innovatum) och killarna hade verkligen jättekul och skrattade hela tiden. Var inte alld populärt att vi skulle åka, men de gick allt bra : )
Hade tänk att åka till Gränna också och kolla när de bakar polkagrisar, men Pontus kändes varm så vi åkte hem istället och väl hemma så visade sig att han hade 39,1 i feber : ( Men han var vid väldigt gott mod.


Kan säga att dessa bilar var mycket uppskattade.
(10kr så gick de några minuter)


Pontus sitter och vinkar till kossan (vinkade varje gång han åkte förbi)


Ibland tar nyfikenheten över *haha*På söndagen var alla feberfria så vi åkte till Göteborg och gick på Naturhistoriska museét. Pontus tyckte de var skoj, tittade, pekade och skrattade. Hampus var inte alls road, han vill gå ut och gunga. Så efter att kollat igenom och fikat gick vi ut i slottskogen och gick lite och sedan åkte vi till en lekplats där killarna åkte kana, gunga och rastade av sig lite innan vi gick och åt middag på Bamboo. Hampus åt faktiskt väldigt bra, men Pontus den fisen skulle inte ha något : ( men när glassen och melonen kom in så var de allt någon som åt *haha*

(blev inte så roliga bilder där, så skiter i dem *hehe*)

Så två helt underbara dagar hade vi. Älskar sådan dagar man bara kan njuta av att vara tillsammans och smita hemifrån alla måsten (som man oftast skapar sig själv).
Livet | | Kommentera |

Höst påväg= feber

Denna helgen har vi gjort massor!! Och de var bara varit roliga saker, inga tråkiga måsten alls.

Tänker skriva om allt detta roliga ikväll då jag även hunnit fixa över alla bilder vi tagit : )


Idag har jag "bara" möte på jobbet och tur är det för Hampus har fått feber och Pontus verkar stiga nu med då han känns varmare nu. : ( Så idag går vi omlott. Jonas är iväg och jobbar nu och kommer hem så jag hinner till mötet. Sedan får vi se om han åker iväg och fixar lite till när jag kommit hem eller om vi blir hemma allihopa.
Nu tittar vi på Musses klubbhus och sedan skall vi kolla på "Upp", Jonas köpte nämligen hem alla pixar filmer för ett tagsedan, en box och någon lös. Har även fyndat lite nya filmer på Tradera, massa Disney och några blueray till oss :D
Längtar tills Lejonkungen släpps på specialutgåva, inte långt kvar ; )
Livet | | Kommentera |

Frissade killar

Killarna (Hampus) fick för sig här om dagen att han skulle ha gelé i håret och vara snygging. Så mitt innan lämningen på förskolan fixade vi till frissen och så fort han var färdig klättrade Pontus upp på toalett stolen och bankade sig på huvudet och pekade på gelén. Han skulle minsann också ha gelé *haha*
Så de var bara att försöka få de små fjunen att ställa sig upp ;P

Sedan gick han ut och pussade sig i spegeln så han tyckte nog att han blivit en riktigt liten läckerbit ;D
Kan tillägga att fröknarna smälta ganska gott också med denna underbara friss.

Hampus städat lite innan de är dags att åka och berättar att han är snygging idag ; ) Visade stolt upp sitt hår och sa "Kolla mitt hår, har gelé idag" och stäckte lite extra på sig.


Lite fjun som sticker upp där fram och vääällldigt någon bak *haha* Såg iallafall jätte söt ut <3
Livet | | Kommentera |
Upp