GOD JUL

Livet | | En kommentar |

14/12-11 Lucia firandet

Igår var de lussefirande klockan 07 på barnens förskola. Var så trött när Jonas väckte mig och killarna, ville bara att vi alla skulle få sova, men bara att gå upp. Killarna stod helt stilla och tittade storögt på denna flock av vuxna människor som stod där och tittade på dem. Snack om att känna sig som "rådjur i strålkastare", för att inte prata om när alla föräldrarna började fyra av sina kameror. Pontus (och barnen på hans avd) hade fått i uppgift att kavla under "En sockerbagare". Alla andra barn ställde sig och kalva i luften, men Pontus satte sig på knä och började kavla på golvet : ) fick med sig två barn till, de var så söta : )
Från hans avd var de tomtar och 2 pepparkaksfugurer, så söta så. Från Hampus avd var de blandad kompott.

Vid 13 tog vi och gick till lokala pizzerian med Marita och Nova. Mumsades gjorde det och efter det blev de spel för barnen och sedan Lejonkungen innan de var dags för de att knalla till Hugos lussefirande : )

De var trötta killar som somnade i sina sängar på kvällen. Började att spåna på ny blogg design till Marita, hade en jätte bra ide, men efter att ha sovit på saken är jag nöjd med layouten men alla färger skall om och bakgrund skall fixas. Nästa vecka kommer nig finnas mer tid att spåna.
Jobbar nu ons, tor, lör, sön, mån och har möte 09.30-16.00 på tisdag. Men sedan är jag ledig och jobbar den 26 igen :D

Livet | | Kommentera |

Helgen

Hade skrivit ett inlägg som jag missat att publicera *tusan*
Men i veckan lämnade vi in min bil för mil service och höll tummarna för att de inte skulle tillkomma några extra grejer, men haha, där fick vi 2000 extra gick det på att få bromsbeläggen bytta och någon axel bytt. Kunde ju bytt bromsbeläggen själva med vi var lata (är ju så jävla pilligt och tids tagande att hålla på med) så vi betalar hellre någon annan för att göra det och lägger tiden på något annat.

Våran barnfria kväll var underbar. Filmen var bra. Dock fick Jonas blodtrycksfall och missade lite av filmen då han fick hämta luft. Sa bara att han skulle sträcka på benen till mig, berättade vad som hände när han kom tillbaka in. Maten på Butlers var jättegod, blev faktiskt vin till maten för oss båda så en taxi hem fick det bli också. En resa som fick det att hissna i magen, men hem kom vi ; )

Killarna hade haft det toppen med mormor & morfar. Tacos, fredagsmys, julkalendern och mys i soffan : ) Somnar hade de gjort jätte gott och sedan sovit hela natten :D


Idag satte vi ihop pepparkakshuset men sparar att dekorera det tills på tisdag då jag och killarna är hemma tillsammans : )

Nu är det bara 2 veckor kvar tills de faktiskt är julafton. Fattar nog inte riktigt det, julafton känns för mig väldigt avlägset. Känner inte några julkänslor sådär som man gjort innan. Men de blir väll så utan kyla och snö. *saknar snön*
Livet | | Kommentera |
Upp