14/12-11 Lucia firandet

Igår var de lussefirande klockan 07 på barnens förskola. Var så trött när Jonas väckte mig och killarna, ville bara att vi alla skulle få sova, men bara att gå upp. Killarna stod helt stilla och tittade storögt på denna flock av vuxna människor som stod där och tittade på dem. Snack om att känna sig som "rådjur i strålkastare", för att inte prata om när alla föräldrarna började fyra av sina kameror. Pontus (och barnen på hans avd) hade fått i uppgift att kavla under "En sockerbagare". Alla andra barn ställde sig och kalva i luften, men Pontus satte sig på knä och började kavla på golvet : ) fick med sig två barn till, de var så söta : )
Från hans avd var de tomtar och 2 pepparkaksfugurer, så söta så. Från Hampus avd var de blandad kompott.

Vid 13 tog vi och gick till lokala pizzerian med Marita och Nova. Mumsades gjorde det och efter det blev de spel för barnen och sedan Lejonkungen innan de var dags för de att knalla till Hugos lussefirande : )

De var trötta killar som somnade i sina sängar på kvällen. Började att spåna på ny blogg design till Marita, hade en jätte bra ide, men efter att ha sovit på saken är jag nöjd med layouten men alla färger skall om och bakgrund skall fixas. Nästa vecka kommer nig finnas mer tid att spåna.
Jobbar nu ons, tor, lör, sön, mån och har möte 09.30-16.00 på tisdag. Men sedan är jag ledig och jobbar den 26 igen :D

Livet | |
Upp