Dom sover <3

Detta med att Hampus inte skulle sova, sket sig ju ganska så regält. När barnet börjar att gråta för att de vill vila lite, då brister mamma orken (softis som man egentligen är) och barnet får sova i 1 h. Klockan var ju inte speciellt mycket heller så jag håller alla mina tummar och tår för att han skall komma i säng i en dräglig tid, kommer att bli sådär kul att stressa iväg till förskolan imorgon annars.
Pontus somnade mycket motvilligt 13.15 så jag lyckades väll ganska ok med honom ;P (ibland är de faslig tur att man har två barn så de kan bli rätt på ett barn iallafall *haha*) Får väll se när han vaknar, brukar ju faktiskt få sova tills han vaknar och de lär han allt få göra idag med, kommer nog ha fullt upp med honom ikväll eftersom de inte blir nog powernap innan de blir läggning. Tur att man har Jonas som kommer hem och kan hjälpa en och en annan få vila hjärnan lite.
Livet | |
#1 - - Emma - Miio & Alex mamma.:

Haha, jaa det var verkligen klockrent!



Jaa det är som en jäkla tävling juh. Miio och Alex har oxå varit snabba med motoriken men även talet. Men det finns juh alltid saker som de inte gjort som folk kommenterar på lixom. Hur orkar man.

#2 - - Sandra:

SV: Han kommer va hemma frå juni (då bebis kommer) till augusti då han FÖRHOPPNINGSVIS börjar på den nya förskolan. Ska ringa i maj, då vet dom hur de ser ut med kön. Men det ser mörkt ut :(

Upp