Glada barn


Nova & Hampus lekte och kollade på Trassel

Pontus fick också vara med


Världens gladaste kille på en 24 årig gunghäst : )

Hampus har kollat på Emil och sitter fast i skålen

Snart vardag igen

Ja, man kan väll säga att blogen inte varit rykande uppdaterad den sista tiden. Men har de inte varit det ena så har de varit de andra och när kvällen väl kommit så har de bara varit tid med Jonas som varit prioriterad. Får väll se om de blir någon tätare uppdatering i fortsättningen eller om de kommer att bli lite pö om pö.

Har varit väldigt mycket nu både privat som på jobbet och de är saker som jag inte vill dela med mig av här, så de blir tyvärr inte så mycket om vad som har hänt sedan sist.

Men kan ju berätta att de hade gått jättebra när Pontus var själv med mormor och morfar :D Jonas och Hampus hade åkte till Vattenpalatset i Vänersborg. Där Hampus hade varit överlycklig och aningen sjövild :D Han hade plaskat och hoppat i vattnet och lekt massor med Jonas. Innan har han inte velat lämna armen och suttit mer eller mindre fastklistra på en. Men han hade ju haft armkuddar och magdyna denna gången :D
Så till hösten kommer de deffinitivt att bli mer vatten plask då : )

På torsdagen (iförra veckan) åkte vi då alltså till Liseberg med bara Hampus. Hampus tyckte de var jättekul och åkte en massa saker : ) Spelade lite spel och den lille turgubben vann både geisha och kexchoklad Stjärnvinst!!
Vågade även åka Flumerid med både mig och Jonas. När vi hade kommit ner och blivit blöta frågade jag Hampus om de var roligt, svaret blev; "Mamma, detta är Helvetet!!" Kan bara misstänka att de inte så uppskattat att bli blöt, en frågar man han nu så var de allt kul.
Stenslockade i bilen innan vi hade hunnit att lämna Göteborg *haha*

Nu har Jonas sin sista semestervecka och sedan ä de dags för honom att gå tillbaka och jobba. Det betyder även att de nu är dags för killarna att återgå till förskolan. För Hampus blir de ny avdelning med nya fröknar och för Pontus blir de att komma tillbaka men att vara utan storebror. Tror allt att de kommer gå fint för de båda, men andra veckan kommer nog att bli lite jobbig för de är då avdelningarna återgår till de normala (första veckan tillbaka är alla avdelningarna sammanslagna).


Hampus gillar inte att vara med på kort, men Pontus älskar det