Toppen dag

Min misstanke om Hampus komma-in-till-oss-tider, stämde ju inte allt för väl denna gången *haha* 22.30 när vi skulle lägga oss hör vi Hampus ropa och störtgråter : ( Han hade en mardröm, så han ville komma in till oss och de fick han ju givetvis, så hela natten sov han hos oss. Vaknade upp någon gång under natten och frågade så att vi var kvar, så de var nog en väldigt otrevligt dröm.

Sedan fick vi väldigt mycket planer för dagen ;P

Packade med oss fika och åkte upp till Angelica med barn. Men först tog vi vägen om Överby för att handla 3 årspresent till Love (fyllde 3 i förgår), Anthon blev jätteglad när Hampus var med och hämtade på förskolan. Sedan blev de massa gungande, kana åkning och lite fika (banan, smoothi o riskaka), dock var nog roligast när Anglicas "lille"bror tittade förbi, killarna hade bra skoj med honom :D

Sedan var snabba ryck hem för att byta om och slå in presenten innan kalaset.

Hampus lämnade jättestolt fram paketen till Love och sa grattis : ) Pontus var inte riktigt med på noterna att gå in och leka, ville allt vara ute han. Love fick en McQueen läsbok och en T-tröja med monster/vampyr ansikte på av Hampus & Pontus.
Sedan var de mos o korv, massa lek/bus, tårta o glass, mera lek/bus, fiskedam, ånnu mera lek och sedan strax efter 20 var vi hemma och de var bara att byta om till pyjamas och lägga dem. De var hur trötta som helst och hade verkligen haft en toppen dag.


Så tack till familjen Dahlberg/Hval för ett toppen kalas!!

Tack till Anglica med grabbar för underbar lekstund!!


Blev rena cirkusen här hemma på morgonen så Hampus var inte på förskolan fören 09.10 och han skall vara där 08.45, men antar att man skall ha sådan dagar också. Tur att jag inte skulle till jobbet iallafall. Påvägen hem möter vi min mamma så vi kör henne till jobbet och får tjôtat lite med henne :D
Nu skall jag bara ta det lungt och slappa tills antingen Pontus vaknar eller vi skall hämta Hampus på förskolan. Skall iväg och jobba 17-22 ikväll, så lite vila passar inte helt fel, även om killarna kommer ha kör slut på en tills det är dags att åka ändå ;P

Livet | | Kommentera |

Vårig hemma dag

Idag har vi haft en toppen dag här hemma : ) Killarna har varit på toppen humör och jag har kännt mig jätte vårig och fin :P (tänk vad sol och lite kläder som passar kan göra)

Har fått kört 3 maskiner med tvätt, en med disk (givetvis inte i samma maskin som föregående lass ;P ) och röjt upp alla leksaker, reklam och alla annan skit som sprit ut sig i lägenheten. Sedan blev de dammsugning och lek med pusselmattan : )

Fick även tagit tag i något som jag har velat göra jätte länge. Nämligen att sätta killarna 5 månaders fötter i tavelramar.


Pontus fot


Hampus fot


Inne i vårat sovrumSedan vet jag inte vad som hände med mina glada och goa killar för så fort Jonas kom hem så tvärvände de totalt. Men jag tror att duschen sög musten ur dem och sedan gick de direkt till övertrötta gnäll/bråk små killar. Men tillslut så somnade Hampus 20.20 och Pontus somnade lite fter 21, så med lite tur så sover de gott i sina sängar hela kvällen, men Hampus brukar ju komma in antingen vid 01 eller så vid 04.

Imorgon hoppas jag på vacker väder för så är planen att vi skall gå ut och leka av oss lite. Med lite tur så kan jag även passa in deras vila med en promenad (men man skall ju inte hoppas allt för mycket).


Killarna myser i sina nya fotöljer

Livet | | Kommentera |

Sprätt på pengarna

Nu har helgen verkligen försvunnit med rasande fart och även om den har gått fort så har den varit helt underbar : )
På lördagen jobbade jag 07-17 och när jag kom hem blev de mat och sedan hade vi lite lördagsmys i soffan hela familjen. Våran date ställde vi in för vi bestämde oss för att åka till Ikea och sedan handla vårkläder till familjen, så vi ville komma iväg tidigt och för att inte vara trötta och tappa tålamodet innan vi kommit iväg sköt vi på den till min lediga helg :D

På söndagen kom vi iallafall iväg till Göteborg, något senare än vi hade tänkt oss, men inte allt för sent iallafall. Killarna hadlade sig var sin fotölj på Ikea, en gul mamut pall. Själv blev de några ramar till ny kort på killarna :D
Jonas skall handla med sig en Malmbyrå (dubbel brädd med 6 lådor) på torsdag efter jobbet. Som vi skall ha i hallen med handukar och sängkläder i (för klädkammaren skall ju tömas).

Sedan åkte vi till Alum och handlade massa : )

  

3 av mina favoriter som Hampus handlade på lindex, blev någon mer långärmad, kalsoner och strumpor till honom på Lindex.
Pontus fick strumpor. Hans garderob är väldigt full med så väl nya som gamla kläder, så de går ingen nöd på honom ; )

Själv handlade jag 3 tröjor på Lindex. Kände mig gött vårfin och snôgge ;P
Jonas fick jeans på JC. (avunden var stor, så någon dag skall även jag iväg och köpa mig ett par ;P ) De har ju skit snygga och vällpassande jeans där.

På Hm köpte Hampus 3 t-tröjor, Barbaskön, grå monster och en orange Daffy duck. Själv blev de 3 linnen.

Sedan gav vi upp och åkte hem. Då var både vi och barnen trötta efter en hel dags handlande. Dock blev vi ganska så chokade när de vräker ner snö när vi skall gå ut :O Vad hände med våren??!!
Hemma var de bara att servera kvällsmat och lyssna lite på Pontus tröttgnäll och sedan somnade båda två gott.

Dock vaknade jag inatt av att Jonas berättade att Hampus hade kräks och var varm. Hade 40,6 så visst var han varm. Så de blev Ipren och krypa ner hos oss. Sedan sov vi alla gott resten av natten.
Imorse hade Hampus 39,4 så de blev en Ipren och lite mys vid tv:en. efter det har han (vi) lekt och tittat en hel del på Musse. Har velat mysa i sin nya fotölj bara (så de var nog ett väldigt lyckat köp). Dock känns det väldigt surt att vara inne nu när de verkligen är vårväder på utsidan igen.
Tror dock inte att det är magsjuka utan att han kräktes för antingen febern, slem eller att de var mjölk i moset som han fick när vi åt ute. Missade helt att fråga om de var mjölk i. För kräkningen var inte alls detsamma som när vi faktiskt hade magsjuka, men däremot samma som efteråt när han fick i sig mjölk. Bara att vänta och se, nu var tempen nere på 38 iallafall.

Livet | | En kommentar |
Upp