Lördagsmorgon

Nu var de morgon här hemma, Jonas är uppe med killarna och jag ligger kvar i sängen en liten stund till sedan är de dags för en mysig helg frukost : )
Idag är de dags för lille Mio att få vatten på huvudet och bli döpt. Hampus pratar mycket om att han skall på Mios dop och att han skall ha skjorta på sig, även att Mio kommer bli jätteglad för sitt paket : ) Så klockan 11 är de dags ; )

Mitt besök hos frisören gick bra och jag blev väldigt nöjd med färgen. Då jag bara klippte av de som var slitet blev de ju inte direkt någon frisyr förändring, men vad gör det, mer längd vill jag ha ; )
Hoppas att mitt prov och inlämning skall vara bra... Men nu är kursen slut, bara boka betygssamtal när alla proven är betygsatta. Så på måndag tar jag och börjar komlementärmedicin, skall bli intressant och se vad de handlar om vad de är jag kommer läsa om ;P

Men nu är de frukost dags ; )
Livet | | Kommentera |

Igåt tog vi ledigt

Jag kände att jag bra till med mitt arbete som skall in idag och är förberedd inför de 1 timmars slutprov som är idag. Så eftersom vädret var soligt och helt underbart tog jag och killarna och åkte till Emaus i Uddevalla med Angelica och hennes söner. När vi kom dit var Kajsa där min sina barn. Så de lekte loss där ; ) Klappade kaninerna, gungade, piratskeppet och spring över allt, precis som de skall vara. Sedan var de dags för ridningen, de som Hampus längtade till. Denna gången fick han rida på en liten häst utan att mamma gick bredvid. De gick jättebra och pratade efteråt om att han hade berättat för tjejen som ledde hästen att han var lite rädd då han inte hade ridit på en häst själv. "men mamma jag vågade ändå, jag var lite rädd. Jag var lite modig mamma." Så jäkla stolt över honom. Att han själv kunde säga att han var modig, att han var rädd men han gjorde det ändå. Stolt mamma. Pontus fick jag hålla lite vid ropan på, men lycklig vad har med.
 
Tyvärr var de ganska molnigt, så vi åkte hem efter lunch och lite mer klappning av kaninerna. Men "hem" fick bli hem till Angelica då killarna vill leka mer. Så de blev studdsmatta, pool och vattenspridaren då värmen gassade för fullt. Fick åka hem så vi kunde möta upp Jonas för att åka och handla. Upptäckte då att jag fått väldigt mycket mer färg än vad jag hade kunnat tro :D Killarna var trötta efter en hel dags lek och bus (trots att båda vilade från Emaus) så de somnade vid halv åtta.


Idag är killarna tillbaka på förskolan och jag har skola. Dock skall jag unna mig ett litet besök hos frisören under dagen då det imorgon är dop för Mio och ajg vill verkligen bli av med utväxen. Så lite färg och klipp på det som är slitet. Sedan är de helg :D och bara en vecka kvar tills de äntligen är semester :D
Livet | Emaus, Stolt, frisören, lek | | Kommentera |

Känna att man gjort tillräckligt?

Då vart man äntligen min examination inlämnad och jag har hunnit att sitta och andas ut några minuter. Men får säga att trots stressen på att "bara" ha 4 timmar på sig så blev de riktigt bra, hade kanske valt lite annorlunda eller skriva mer utförligt på något, men då hade jag spräckt ord mängen, så de blev nog bra ; ) *haha* fattar aldrig varför man aldrig kan känna sig riktigt nöjd, de alltid något man kunde gjort annorlunda eller något mer man kunde gjort. När slutar man med de och känner att man gjorde sitt allt? Jag vill kunna känna att jag har gjort mitt allt och om inte de känna att de jag gjorde var tillräckligt. Men de kommer väll ju mer arbeten jag gör ; ) *haha* man härdas... Men hittills har den då inte infunnit sig...
 
Har byt bild och färg på bloggen och blev riktigt nöjd, nu skall jag bra någonstans hitta lite tid till att sätta mig och skapa en ny header för de vill jag ha nu :D Men jag har inte bråttom (intalar jag mig själv sakta). Men har svårt att ro på det, får säga de lite till tror jag så kanske de sjunker in ; )
 
Måste ju bara visa min fina vägg som nu besår av en massa underbra bilder och stunder med killarna
 
Bilder på killarna, Livet | examination, foton, gjort allt | | Kommentera |
Upp