God natt

Nu är jag för trött för att skiva vad vi har haft för oss idag, men de är inte mycket det ;P

Men ny look i bloggen har de tagits tid till att göra, där av klockan... Alla andra sover gott, Jonas har gått från Hampus säng till soffan och nu inväntar han mig (sovandes), så nu är de verkligen dags att sova, finns ju en morgondag (hoppas killarna sover länge när de har förälder som inte behagar att lägga sig)
Livet | | Kommentera |

Älskade Fredag

Denna dagen har gått i ett känns det som.
Angelica räddade mig iallafall ifrån min ide torka. Vi åkte hem till dem och lekte ; ) Killarna lekte i vågor, men på de stora hela så gick de fint. Hampus var väldigt imponerad av Anthons studsmatta (en stor blå utomhus), så de blev allt lite hoppande för de. Pontus tyckte de var svårt att hålla balansen, men de gick allt bättre än vad jag faktiskt trodde. Får nog börja ge han lite mer cred för vad han faktiskt klar av nu, han är inte så liten längre, skruttas.

Hemma blev de middag och sedan spelade vi ett Bamsespel på datorn, första gången de spelar dataspel. De var ju att man skulle måla, läsa bok och en grej till (minnet :S ). Måla tyckte Hampus var roligast : )

När Jonas kom fick de lov att bli bilen till Hemmakväll då jag fått huvudvärk inte alls kände att huvudet skulle klara en cykeltur i kallfuften. Men de gick allt bra ändå, de var så nöjda med att få välja sitt godis så.

Nu är fredagsmyset slut för våra killar och Hampus sover i sängen och Pontus är nog på god väg, för idag skulle han promt ha med Jonas in till sig, igår la han sig själv nämligen... Sedan blir de fredagsmys för oss vuxna, lite godis och film.

Imorgon skall Jonas jobba lite extra på fm (vara hemma 13), så då skall jag se till att få tvättat så vi kan slippa det resten av tiden, för de han jag ju naturligtvis inte med innan vi åkte till Angelica idag.


 
Min nya frisyr ;D

 
Killarna skulle ju också göra sig snygga i håret ;P

Livet | | Kommentera |

Idétorka och Hampus goding

Åh, idag känner ajg inte alls för att dagen skall börja :S Känns kallt ute och jag har fortfarande lite torka i vad vi skall hitta på. Men de skall väll ge sig, finns ju pyssel här hemma så tråkigt skall vi nog inte ha ;P

Fick ett sms nu på ett flygplan. Mina föräldrar har nämligen bestämt sig för att ta lite semester redan nu och flyger iväg till varmare bräddgrader för en vecka. Hampus sa att han kommer sakna sin mormor och morfar när de flyger och sover borta många dagar. De var nämligen att de skulle sova borta många dagar som gjorde att Hampus inte ville flyga med när han frågade om han fick (han hade inte fått resa utan oss ännu ändå, lite hönsmamma är man allt). Då svarade han "jag följer med en annan gång" *haha* Han gillar att sova hemma i sin säng den killen.

Ja, måste ju berätta att Hampus bad mig klippa hans hår i förrgår. "Mamma, jag trot du måste klippa mitt hår lite här upp. De blir så svettigt när jag blir varm och leker mycket". Så vi fick ta fram trimmern och kapa ner de lite. De gjorde gott för honom och igår när han kommer upp och kollar sig i spegeln så¨säger han, "Mamma, du klippte allt lite snyggt på mig" *haha* Man kan inte göra annat än älska alla dessa underbara meningar som kommer :DNä, om vi skulle se på detta med frukost... Kanske kan lyckas kläma in en omgång med tvätt innan vi hittar på något ; )


De hade kanske blivit lite långt där uppe ; )


Men han har ju haft den looken förut ;D

Hampus | | Kommentera |
Upp