En helg med nytt

Då var helgen över för denna gången också, och lika fort har den gått denna gången också.. Men fördelen är ju att de alltid kommer en ny ;P
 
På lördagen åkte vi till Torp och handlade. De blev tre tröjor och ett par skor till mig och satts med bits till Joans. Värsta var väll att han egentligen bara behöver en av alla i lådan. Men just denna måste vi ha för att kunna byta bromsklossarna på bilen, så de var ju bara att betala.
Mina nya snygga skor
 
Hemma igen var de dags att äta lite och sedan var de bara lördagsgodis och mys som gällde. Kvällen för oss vuxna slutade som den egentligen brukar. Jonas somnar i soffan och jag sitter och kollar färdigt på någon film, väcker honom och går och lägger oss. *haha* romantiskt värre ; )
 
Idag var jag och bytte strl på en av tröjorna (fast på Överby) och köpte ett par skor till Hampus. Han fick ju vita att ha nu under hlst och han älskar dem, så de var inga glada miner när de hade blivit smuttsiga av lek på förskolan, så de fick bli ett par att ha på förskolan också.. Hampus var nöjd för han kunde både ta på och av de helt själv : ) Så de vill han köpa.
En tur hem till min syster tog vi också för att span in hennes lägenhet som nu äntligen är färdig efter totalrenoveringen : ) Snygt blev de och hon kommer nog att trivas kanon : ) Massa snyggt!
 
Imorgon är de litteratur läsningen som står på schemat och sedan skall Hampus, Pontus och förskolekompisen hämtas för masas lek och förhoppningsvis lite minder bus ; ) Så en späckad dag imorgon...
 
 
Livet | | Kommentera |

Myskväll och ny helg

Nu vart de en ny helg som faktiskt tar sin början : ) Annars brukar jag ju slriva när den är över *haha*
Igår hade jag och Jonas riktig fredagsmys, de bev räkor, aioli, vin och en film. Super mysigt :D
 
Denna helgen vet jag inte vad vi skall göra, inga direkta planer alls, så de är väll bara till att börja spåna. Skulle behöva få ner lite saker till förrådet och köra iallafall 2 maskiner tvätt, men de är ju inte allt för roligt för barnen, så något mer får vi väll hitta på ;D
 

Redovisningen gick bra fint, men nu i efterhand hade jag valt att göra de lite annorlunda, men de är väll alltid så. Är iallafall väldigt tacksam över att vi har en seminarium grupp som vågar diskutera och prata kring olika ämnen : ) Blir betydligt enklare att uppfylla kraven om en aktiv diskussion då ;P *haha*
Men denna helgen skall jag läsa lite omvårdandsteorier, så jag har en bild av jag kan/vill obeservera på vårdcentralen. Då min observationen skall refereras till någon av 5 omvårdnadsteorier. Den är dessutom examinerande, så de kan ju vara bra att vara väl förberedd inför den : )
 
Fick fixat en plats för alla mina skolgrejer iallafall. Har legat utspritt i hela lägenheten och de har inte riktigt varit optimalt om vi säger så. Ungarna har tack o lov inte angripit mina (inte fullt så billiga) kursböcker. Men nu ligger de utom räckhåll för små nyfikna fingar som väldigt gärna vill kika och se vad de är mamma läser om.
 
 
Livet | | Kommentera |

Vardagen rullar fram

Tisdag och onsdag har spenderas på högskolan 9-15 men studiegruppen : ) Vi har arbetat med vetenskap och kunskap, gjort intervjuer och analyser av dessa. Idag blev vi helt färdiga och upptäckte att vi hade varit lite över ambitiösa, men de blev jäkligt bra så jag tror de kommer bli en kanon redovinsning ;D
 
Tyvärr har jag varit helt slut så jag har nu somnat i soffan vid 19 två kvällar. Vaknat igen vid 20-20.30 och sedna har jag fått satt mig och läst litteratur och referenser. Men nu är de klart och de är dags att börja på "Etik". Haft föreläsnigar i kommunikation tidigare i veckan och nästa vecka skll vi ut på vårdcentraler i tre dagar. Jag kommer att befinna mig i Vargön och de skall bli jättekul att få komma från skolansmiljö lite och få se lite av de vi har läst i praktiken. Även om man varit på vårdecentralen ett x- antal gånger sedan barnen kom skall de bli intressant att se vad en ssk faktiskt gör på vårdcentalen (de dagliga arbetet).
 
Killarna klippte sig igår. Har ju helt glömt (inte funnit tiden) att visa hur Hampus nu mera ser ut i håret ; )
Super coola killen som ut ropade "- jag ser ut som *pip*s pappa!" De var där frissen var inspirerad ifrån :D
 
 
 
Idag blev de även bestämt att på måndag skall Hampus ha med sig en förskolekompis hem : ) Jag har egen studier så jag tar en halvdag och hämtar de vid 14, och sedan kommer hans föräldar och hämtar honom vid 16.15. Hampus är super glad då han velat detta länge, men de aldrig riktigt funkat i planeringen från vårt håll eller de andra barnet, men på måndag är det dags : ) Stora killen!
Livet | | Kommentera |
Upp