Bilddagbok

Då vart denna dagen slut den med och nu är jag trött vill jag lova. Men uppenbarligen inte tröttare än varken Hampus eller Jonas. Hampus sover nämligen och Jonas har sovit i små omgångar på soffan ett tag nu, men jag har varit vaken : )


Det blev en kort lunch med Marita och Nova idag.

Barnen hjälps åt att diska


Jonas kom nämligen hem tidigt idag och då skyndade vi ut och kollade och testade bilbarnstol : ) Hittade en som både vi och Hampus gillade, så vi slog till och handlade oss den : D Så imorgon skall den sättas in efter att Nova provat den i deras bil, de har ju nämligen planer på att kanske inskaffa sig en likadan. Men sedan skall den på plats i våran bil : D


På kvällen har det inte varit mycket aktivitet här hemma. Har mest tagit det lugnt och fotat lite : ) Hampus har börjat att gunga på rumpan nu när man tar fram kameran, han tycker nog att de var ett bra köp.

Nu knackar han även riktigt (knyten näve) i bordet och på dörrarna. När man säger att man skall byta blöja kommer han inte, men säger man att man skall gå på/till toaletten så kommer han för att byta. Han har listat ut vad man skall ha toa till : D


Imorgon skall vi till Marita, Tommy och Nova (vilka andra?). skall lägga lite slingor i Maritas hår och papporna skall bara barnvakt : )

Skall även då äta middag tillsammans. Någon spännande kanske? *haha*


Nu är jag trött och skall gå och sova.. natti natti


Ps. har skaffat mig en bilddagbok ds.

Livet | | En kommentar |
Upp