Lördag 31/1

Idag är det då den sista dagen i januari månad, tänk att vi redan är en hel månad in i 2009 : ) Livet går allt bra fort emellan åt.

Hampus och resten av familjen vaknade halv 10 idag och gick upp och åt frukost. var super mysigt, för Hampus gick med på att äta gröt och knycka lite macka av mamma, så vi vara allihopa vid frukostbordet och mumsade.

Nu är vi mitt uppe i pausen. Fick bli det då Hampus somnat och vi behövde och förtjänade oss en pause. Han sover i sitt nya rum nu och hittills har det ju gått bra *peppar, peppar*


Får säga att det blev ganska så tomt när vi fick plockat ut allt. Det är fortfarande en aning tomt där inne, men det kommer att fyllas på. Matta, gardiner och lite sådan dylikt får vänta till nästa löning. Hampus fick ju faktiskt en hel uppsjö med nya kläder denna månad.

Men jösses vad mycket det blev, allt är rent och ligger i lådorna utom den bodyn han har på sig och man kan lugn säga att det har blivit stor shopping och ändå är det lite klent i byxväg. : O


Vi har lite kvar som skall göras idag sedan skall vi bara mysa i soffan och tycka att vi har varit super duktiga : ) Imorgon skall Hampus vara hos mormor och morfar en sväng medan jag och Jonas gör det sista. Måste sortera upp alla "viktiga" papper i pärmarna och då är det gott att ens pappersälskande monster kan vara hos dem.


Nu skall vi åter gå till att flytta telejack och ställa in den lysande jordgloben i Hampus rum. Är min morfars gamla som Hampus har som nattlampa, funkar faktiskt helt suveränt, blir så mysigt ljus så.


Bye bye...

Livet | | Kommentera |
Upp