Äntligen Fredag!

Då vart de äntligen fredag : D Så himla underbart att de är helg igen och vi med lite tur kan få klämt in lite egen familjetid mitt i allt.

Tyvärr kan de ju betyda att Jonas får jobba över lite idag, men hellre lite idag än kanske hela söndagen. Får ju prioritera ; )

 

Det hade gått superbra för Hampus hos mormor och morfar. Hade varit en jätteglad kille som lekt för fulla muggar. Hade även mumsat en hel del köttbullar till middag *smaskigt* Även hjälpt mormor att skala potatis, *så duktig kille man kan ha*. Hade somnat i soffan vid 20 som vanligt och sedan vaknade han inte till förrän Jonas och han skulle upp till oss. Somnade tack och lov om väldigt fort hemma igen och sov hela natten tills han tyckte att de var dags att gå upp för morgonen.

 

Igår hade vi så himla trevligt sällskap så, Marita och Nova kom nämligen och lekte en massa. Så jäkla söta ungar man kan ha. Stod och pussades i Hampus säng och såg bara allmänt ur gulliga ut.

Sedan fick vi lite tid till att pyssla med blogg design också. Himla kul kan jag säga nu i efterhand, har saknat de massor, men orken är ju inte den bästa och tiden är svår att hitta. Men igår, då hade vi pappavakter så vi fick sitta i någorlunda ifred.

 

Hampus har börjat uppskatta lite barnprogram och sitter och kollar på Playhouse på morgonen med Jonas. De bästa är dock när de är slut och Tipp topp sången kommer, då skall de dansas lite. Idag var de även viktigt att vi skulle lyssna på hans skiva och dansa lite.

Får se vad vi hittar på under dagen, blir nog en jättelugn dag då vi laddar all energi inför helgen : )

Bara bebisen som håller full rulle och låter inget sakta ner tumlet eller sparkarna. Så mysigt så, men jäklar vad ont de kan göra när Pyret bestämmer sig för att ligga i någon konstig position och vägrar att flytta på sig. En bestämd lite person är de i alla fall ; )

Livet | | En kommentar |
Upp