Underbara lör/sön

NU har de äntligen infunnit sig lite tid till att sitta här och skriva om vad vi har haft för oss. I lördags var vi iväg till Jönköping och var på Upptech (som Innovatum) och killarna hade verkligen jättekul och skrattade hela tiden. Var inte alld populärt att vi skulle åka, men de gick allt bra : )
Hade tänk att åka till Gränna också och kolla när de bakar polkagrisar, men Pontus kändes varm så vi åkte hem istället och väl hemma så visade sig att han hade 39,1 i feber : ( Men han var vid väldigt gott mod.


Kan säga att dessa bilar var mycket uppskattade.
(10kr så gick de några minuter)


Pontus sitter och vinkar till kossan (vinkade varje gång han åkte förbi)


Ibland tar nyfikenheten över *haha*På söndagen var alla feberfria så vi åkte till Göteborg och gick på Naturhistoriska museét. Pontus tyckte de var skoj, tittade, pekade och skrattade. Hampus var inte alls road, han vill gå ut och gunga. Så efter att kollat igenom och fikat gick vi ut i slottskogen och gick lite och sedan åkte vi till en lekplats där killarna åkte kana, gunga och rastade av sig lite innan vi gick och åt middag på Bamboo. Hampus åt faktiskt väldigt bra, men Pontus den fisen skulle inte ha något : ( men när glassen och melonen kom in så var de allt någon som åt *haha*

(blev inte så roliga bilder där, så skiter i dem *hehe*)

Så två helt underbara dagar hade vi. Älskar sådan dagar man bara kan njuta av att vara tillsammans och smita hemifrån alla måsten (som man oftast skapar sig själv).
Livet | | Kommentera |
Upp