Hålla minen, så fan heller!!

Börjar med att citera Emma "Älskar anonymt vetande".

Tänk om folk kunde sluta spekulera kring andra människor och tro sig veta precis allt om ens livssituation. Visst kan man fråga och undra, men att "veta" är något helt annat. Är så förbannat tråkigt att de inte finns förståelse för att vissa människor väljer att leva sitt liv med sina val. Sköt dig och skit i andra!!!

Dom valen har uppenbarligen den människa ansett varit rätt för sig och sin familj, oavsett vad du tycker eller tänker om det. Ibland är det inte val, utan saker sker och livet förändras pga av det. Men Vissa saker faller inom "PRIVAT LIV"!! Alla hänger inte ut sitt liv i detalj till allmän beundran/pajkastning.
För säga vad men vill, men de finns så jävla mycket fördomar och allmänt vetande att de ibland är fan rent skrämmande.

Sedan får man iallafall stå för de som sagts och gjorts, ljug inte folk i ansiktet.

Måste du inte ha den människan i ditt liv, avsluta den relationen och må betydligt bättre. Behåll aldrig en människa i ditt liv som får dig att må dåligt, mår du dåligt, mår i slut ändan resten av familjen också dåligt. Sedan finns de dom människorna som du inte har valt att ha runt dig, utan personen ingår i livet pga olika omständigheter, som man måste dras med.

Alla kan inte gilla alla, men de finns något som heter respekt, de är något som i slut ändan förtjänas, inget som kommer gratis.

Livet | | En kommentar |
Upp