Nya färdigheter inlärda

Denna helgen var de dessutom bra väder och våran stora kille bestämde sig för att bli ännu större. Hampus ville nämligen öva på att cykla utan stödhjul!
Efter en väldigt liten bit frågade han allt om vi kunde sätta på stödhjulen igen, men förklarade att man måste öva på att cykla utan, men kan det inte med en gång. Men efter 1 1/2 varv runt våran gård med att jag hållt och släppt klarade han att cykla helt själv!!
Sedan var de varv efter varv. Sedan var de dags att försöka sig på att bromsa också. De gick faktiskt riktigt bra det med och efter 4 ggr så satt de med :D Att starta utan att någon håller var lite svårare, men tre gånger lyckads han allt ;D men vill ha "start hjälp".
Så lördagen spenderandes med att cykla :D

Den lille fisen var inte sämre han. Han trampade på för fullt på Hampus gamla cykel med stödhjul på : ) Riktig duktig på att trampa, svänga och bromsa : )


Min lilla baktanke om att lär sig Hampus cykla utan stödhjul kanske ha. Blir mer "rädd" när han cyklar, dvs tar de lite lugnare i kurvor, backar och liknande. Men ack så mamma bedrog sig *haha* De är lika mycket fullfart och oräddhet. Finns inget som kan stoppa honom. Han körde ändå rakt in i ett plank i bra fart, men nopp, lika snabbt upp igen och inget temp byte där inte. *haha* Så min plan gick bet, men ungen älskar att cykla :D

Hampus | |
Upp