Tapeter & Overall

Nu är nästan hela köket klart : )
Tapeten har kommit upp och nu är det bara listerna som saknas, men som vanligt så har tiden runnit ifrån oss totalt, men nästa helg kommer de komma upp. Är ju som vanligt en massa som kommer ivägen och andra saker som man helt enkelt prioreterar före. Men till nästa helg skall de äntligen få komma upp.
 
Denna tjusiga tapet har vi nu mera i köket :D
Tyvärr har det  varit så mycket annat, så någon jul har vi inte hemma heller, inte en tomte, stjärna eller julgardin så långt ögat kan se. Men de skall också få komma upp nästa helg. Då har det ju tom varit lucia och då får man faktiskt se till att det blir lite jul här hemma. Ingen unge som tjatar om det i alla fall ;P
 
Idag vräker snön ner så lite mer känsla av att det nu faktiskt är december kom och det kanske är det som har saknas, det har varit alldeles för varm och fortfarande haft en känsla av sen höst kvar.
Hampus handlade sig även en overall och jacka igår, så nu är har helt beredd på all kyla och snö :D Grönt valde han dessutom, grön overall och grön jacka.
 
Inte speciellt bra bild, men det ä den på bilden under ; ) (hade inte en aning om att den fått best i test fören nu *haha* Hampus vet hur man väljer)
 
 
Annars händer det väll inte mycket idag. Hampus har en kompis från förskolan här hemma nu och de leker för fullt, medan mamman i familjen tar en paus ifrån ett arbete som skall sammanställas med gruppen imorgon och pappan och den minste här hemma spelar Lego-Batman på PS.
 
 
 
Livet | |
Upp