Fredag =D

Får ju börja inläggen med Grattis Joakim. Min lillebror fyller nämligen 19 idag, ja, inte så mycket "lille" längre utan får snart börja säga bror ; ) Ska slå honom en pling lite senare, han var nämigen iväg på Nanne Grönvall igår och det blev nog sen hemfärd. Men imorgon blir det kalas för honom =)


Igår blev det inte mycket till händelse här hemma kan jag lova. Hampus åt och sov nästintill hela dagen, var inte många knyck han gjorde, men han lyckades hinna med lite krypövning. Han kommer nu väldigt effektivt bakåt i sin krypning. Han kommer upp i kryställning och sedan gungar han på och sedan åker han bakåt. Lyckades dock att gunga sig framåt två gånger igår, så vem vet hur snart man hittar honom i ett annat rum, eller jagandes efter våra katter ; ) *hihi*

*Kan nästan krypa nu*

Idag skall vi möjligen ta oss en promenad, han har ju sin overoll så han kommer ju inte att frysa nu när det inte är speciellt varmt på dagarna. Men annars skall vi försöka att få plockat lite här hemma, behöver få gjort det så vi kan ta tag i att göra iordning Hampus rum, vill ju så gärana att det skall vara klart innan julafton iallafall, helst av allt innan det är dags att ta upp alla julprydnader, gardiner och framför allt granen. Kommer väll att få ha skifftbyte vi denna j*vla granen, både en väldigt nyfien kille som men stor säkerhet kommer att kunna krypa och rycka i allt han kommer åt och våra två mycket julgranskuls älskande katter. Men upp det ska den.

Oj, svävade ut lite där, åter till idag. Tror som sagt inte att det händert så mycket, övar oss lite på att sitta och det går väldigt bra nu, åker bara lite åt sidan eller bakåt när han blir riktigt glad, annars sitter han jätte bra, rak i ryggen och allt =D Gisses vad fort tiden går, var ju inte längesedan inte inte kunde lyfta huvuder fullt. Min lille kille blir stor *tår i ögat*



*Titta vad fint jag sitter*
Livet | |
#1 - - Tuvas Mamma Jessica:

Va skönt att höra att jag inte är ensam om att slåss med tvätten =)

Jo dom små lyckas ju både dregla, spy och söla ner med mat på allt.. inte bara kläderna, här hamnar även snuttefiltarna dagligen i tvätten =)



Åh va duktig din lilla sötnos är! Snart kryper han i från mamsen..

#2 - - Tuvas Mamma Jessica:

Ja precis =)=)



Ja Ullared är en riktig höjdare bortsett från att de är så mycket folk där.

Njae på Tisdagar har vi babysim men på Torsdag kommer vi i vanlig ordning.

Kram

Upp