Pricktestet och sovmorgon

Man får väll säga att pricktestet igår gick bra.
Hampus var super duktig när de skulle picka hål på huden så att dropparna skulle gå in i huden. 13 stick blev de och han satt blickstill under alla. Sedan var de dock svårt att man faktiskt fick rör på armarna, såg ut som en stel robot *haha* De tog dock inte lång stund så sa han att de började klia och svida och de var då redan flera prickar som var kraftigt utspridda... De visade sig att han är väldigt allergist mot katt, hund och häst, så alla pälsdjur är att utesluta. Sedan testade han även allergi mot hasselnötter, mandel och pyttelite mot björk, sedan tidigare vet vi att han även är allergisk mot pistage. Så summan av allt är att Hampus är nöt- och pälsdjursallergiker.
Fick recept som skall hämtas ut så vi alltid kan ge han något om han skulel reagera, och skulle han reagera på något nytt var de bara att ringa så skulle de testas. Kanon läkare får jag säga : )
 
Hampus var dock lite ledsen äver detta med hästar och hundar, att han inte kommer få börja rida eller någon hund när vi bor i hus.. Men han kunde ha en harkrank eller ödla sa han ; ) (mamma tar dock hellre en ödla än en harkrank) *haha*
 
 
Idag blev de sovmorgon dessutom :D Killarna brukar ju alltid vakna till 06.30-07.10, så att ställa klockan har varit meningslöst. Men idag slog de på stort vill jag lova, Pontus väckte mig 08.10... Så de var bara att ringa förskolan och säga att vi äter frukost hemma och att de kommer senare. Killarna var riktigt nöjda med att bara äta frukost med mamma och på förskolan var vi vid 10 : ) Ingen lång dag idag med andra ord *hihi* Men efteråt blir de korv med bröd och fredagsmys ♥ Jonas skall ut och käka och tacka av en kollega som slutar så han är hemma vid 22 för imorgon åker vi på riktigt äventyr ; )
Livet | | Kommentera |
Upp