Kommit en ny familjemedlem <3

Inte har det blivit något bättre med läsandet. Det hamnar några platser ner på listan av allt som skall göras och vad som faktiskt (tyvärr) måste göras. Skolan tar mycket tid, men sedan har vi haft otrolig otur med att bli/vara sjuka de senaste månaderna. Har verkligen avlöst varandra och åkt på nytt så snart vi blivit av med det första. Hoppas innerligt att det skall snart skall vara slut på det för nu börjar det att tära på nerverna.
 
Sedan har vi faktiskt skaffat oss en ny liten familjemedlem :D
 
Så här liten och söt var våran Molly när vi hämtade med oss henne hem.
Molly är en pomeranian/papillon tik som är född 13-12-24, så ett riktigt litet julmirakel <3 då Hampus är allergisk mot hund, katt och häst. Har tidigare reagerat med röda svullna och kliande ögon och röda utslag/flammor där han varit i kontakt med djuret. Så det har varit ett nej till hund i 2 år nu, men hela tiden har det varit en stor önskan om en hund i familjen. Beslutade oss tillslut för att hälsa på lite olika valpar för att se om det fanns någon ras/individ som han inte skulle reagera på.
 
Efter att ha varit hemma hos ett antal var vi beredda på att ge upp och avsluta letandet då han reagerat på alla, men så var det en valp kvar och Hampus fick besluta hur han ville göra. Han valde att hälsa på den sista valpen också.
Det första som händer när vi kommer dit är att Molly slickar Hampus rakt i ögat. Min tanke var direkt att han kommer åka hem med ett seende öga, att det kommer svullna igen så mycket, men efter 2 h och ännu mer gos och slickande hade han fortfarande inte reagerat, så beslutet togs att hon skulle följa med hem.
 
Nu har vi snart haft Molly i 4 veckor och hon blir 4 månader idag och Hampus har ännu inte visat på minsta allergiska reaktion. Hon är en underbar liten tjej som älskar att vara med hela tiden. Vill alltid ligga nära någon och mysa. Älskar att träffa andra hundar och människor som vill klappa och mysa lite med henne ; )
 
Njuter av att ligga i solen efter en lite tur ute <3
 
 
 
 
 
Livet | | Kommentera |
Upp