We are back :D

Ja som ni kanske misstänkt så åkte allt jag också på magsjuka, så vi har varit dåliga hela familjen i dryga veckan nu. Fy fan! säger jag bara. Men nu är det äntligen över och vi hoppas innerligt att vi skall slippa all sådan skit nu ett tag, men de är väll bara att vänta och se nu när Hampus skall tillbaka till förskolan imorgon.

Nu skall vi även prova att Hampus skall gå 09-12 mån-fre på förskolan. Så de blir lite pause ifrån lillebror varje dag. För nu är de verkligen mycket syskongnabb, men också mycket lek. Pontus är envis som en mulåsna och backar inte när storebror står och gapar NEJ!!!
Men nu hoppas vi att detta skall bli bra och att vi får vara friska :D

Imorgon kommer Susann så då skall vi ha tjôta och ha det trevligt (som alltid ;P )

 

Pontus har även börjat att gå hur snabbt som helst är nästan påväg till att springa :D Går verkligen kanon för honom. Man blir så lycklig när man ser honom komma gåendes och skiner som solen själv. En morgon stod ha även i sängen och ropade mamma när han vaknade : ) Kunde verkligen inte få en bättre start på morgonen.

Åh, måste ju berätta att i måndags kom min iphone4 :D Så nu har man ju gått och blivit lite smått förälskad i den. Hittills är den verkligen kanon ;D
Hittade även en Bilddagsbok app, så nu har jag lagt in två bilder på en dag, senaste bilden innan var när Hampus var 1 så *haha* inte speciellt nya bilder innan alltså. Men nu får nu kika in ;P

Livet | | 2 kommentarer |
Upp