Fredag 28/8

God morgon...

Här händer det då inte mycket. Var och handlade allt som behöves i onsdags, så nu är de proppat i kylskåpet : ) Underbar syn vill jag lova.

Var en halv trött Hampus som somnade sent då han hade fått sovit några timmar innan vi åkte. Ville inte ha med en trött och grinig Hampus för att månads handla, inte trevligt för någon. Hampus hittade i alla fall en röd stor fotboll som han handlade, så nu sparkas och kastas de boll för fullt.


Igår gjorde vi absolut ingenting, var ingen som var på humör för något. Hjälpte ju inte heller att jag mådde mer än pyton efter att ha ätit köttbullar till middag. Kräktes av de senare då Jonas tack o lov hade kommit hem.

Hampus är för gullig efter att man kräkts, för då skall han komma och kram och ge en puss som tröst. Allt känns genast lite bättre då : D


Idag kommer de inte hända mycket heller. Har verkligen ingen ork nu, är nog dags att börja inhandla lite järn och se om man kan få lite mer ork. Är ju ett litet Pyre där på insidan som knycker en hel del nu. Sparkade även till sin storebror igår : P *haha* Hampus låg och sov på mig och helt plötsligt känner jag en liten spark som träffar Hampus perfekt. Känner annars inte allt för mycket sparkar, men de känns när den vänder på sig för då stramar de och blir hårt en snabbis precis där Pyret ligger. Tror även att jag fått moderkakan i framvägg igen, men får ju vackert vänta till den 9:e med att få de bekräftat. *Längtar så fruktansvärt mycket nu*

Livet | |
Upp