Dagens planer

Så gott vi har sovit i natt : ) Trodde att Pontus skulle vakna och vilja ha mat under natten eftersom han åt och somnade vid 20, men nopp. Väckte sin mamma vid 6 för mat. Bara att tacka och vara nöjd, kan ju vända fort.

Jonas valde allt att komma in och sova hos mig ;p


Idag skall vi åka till Överby med Angelica och Anthon som planen är nu. Hon skulle visst kika på en vårjacka och ville ha lite sällskap, så då får man väll ta och ställa upp ; D

Sedan kommer som sagt Jonas föräldrar och syster för lite fika och tid med barnbarnen vid 18.

Lite senare om det passade tant Marita så kommer hon hit och tjötar, grejer blogg och troligen hinner vi äta lite snaskigt onyttigt. Är ju trots allt fredag idag ; ) Eller som Hampus säger ”myys”. Smart lite kille som har kommit fram till att fredag=mys. Tänk vad de kan lära sig via reklamen på tv, (sedan att vi har förstärkt det och berättat att idag är de fredag så vi skall köpa fredagsmys har säkert inte haft påverkan alls ; p)

 

Nä, om man skulle ta och servera lite frukost här hemma. Lika bra att passa på innan Pontus vaknar till igen och vill ha mer, men de låter lite knorrande där inne, men de ger sig : )

Livet | |
#1 - - BoNiiTa:

Söööööööööt bebis på bilden på din heder..

Upp