Vuxen livet kommer smygandes

Idag blir de lång dag på jobbet, kommer troligen träffa killarna till kvällen då jag slutar 20.30, men med lite otur så somnar de vid 20 och då träffar jag dem fören imorgon efter 17... Älskade små pojkar <3 Kommer att vara ledig i 3 dagar nu så då får man busa och mysa så myckte vi bara hinner för på måndag börjar ju inskolning för lilleman och sedan är de båda förskolekillar : )

Känns lite skrämmande och väldigt vuxet att börja livets pussel. Jobba, hämta/lämna barn på förskolan och hinna ha kvalitetstid med de på kvällen eller förmiddagen beroende på hur man jobbar. Hoppas bara att de skall finnas kvar en del dagturer på schemat, annars kommer de bara att bli kväll och de innebär ju att jag träffar Jonas varannan helg : (

Här om dagen köpte jag en FM-sändare till min iPhone4 att kunn ha i bilen. Kanon att ha när radion i te riktigt spelar de man kanske vill lyssna på. Yttligare en sak som var toppen är att den även laddar telefonen : ) Så man fick en "musik överförare" och en telefonladdare till bilen för 199kr : ) Erbjudandet finn hos Kjell & Kompani : )
Livet | |
#1 - - MARIA:

Det ungefär som jag å Christer har det när han jobbar eftermiddag. för då ses vi på helgen Inte alls så kul.

Upp