Tisdag 24/2

(skrev igår, men publicering hans inte med)


Får börja med att gratta Nova på 9 månaders dagen *Grattis tjejen* : )


Igår hände det inte så mycket här hemma. Hampus var super snäll och satt och lekte med dina leksaker i lådan och lät mamma vila lite på soffan. Han har nu även börjat äta vanlig mat igen : D Så himla got att kunna slippa lite välling nu, kände verkligen som man hade fått sig en liten bebis igen. Men nu så börjar allt komma tillbaka till det vanliga.


08 Vaknar

09 Frukost - Välling

10-10.30 Somnar

13 Vaknar

14-15 Middag

17 Mellanmål - yoghurt

21-22 Välling

Somnar


Idag skall vi nog inte göra så mycket heller. Har fortfarande ont i halsen, men mår bra : ) Vill absolut inte riskera att bli sämre nu när Jonas skall iväg.

Jonas syster kommer även hit under helgen så på lördagen blir det middag hos hans föräldrar. Hon kommer få en ordentlig chock när hon träffar Hampus. Hon har nämligen inte träffat Hampus sedan dopet/bröllopet och då var ju Hampus bara 3 månader. Blir ju tyvärr så då hon bor i London.


Fick bestämt mig för att på fredag skall här bakas. Då framför allt bullar och troligen lite bröd. Kanske kan lyckas klämma in lite små kakor i det hela också : ) Frysen är ju rätt så tom och sedan är det ju fasligt gott med lite hembakat : D


Nu vill jag bara få skriva av mig. När jag skulle laga välling till Hampus slängde jag en titt ut genom fönstret och ser då ett par och deras nyfödda gå mot bilen. Sedan sätter sig mamman i bilen med barnet i famnen och de åker sedan iväg så. Kan inte förstå hur man kan vara så oförsiktig med något så skört och dyrbart. Det finns ju bilbarnstolar för spädbarn av en anledning. Tänk till för fan!

Livet | |
Upp