Torsdag 28/5 - "Fredag" : D

God morgon : )


Idag vaknade Hampus 06.15, men somnade om i våran säng och sov sedan till 07.50. De tackar man så hjärtligt för : )


Igår var ju Susann här och de tycket både jag och Hampus var jätte trevligt. Hampus visade sitt nya bollhav och alla sina leksaker för henne, var en stolt liten kille. Annars hände de inte så mycket mer, fick kört en maskin med tvätt, en med disk och fick plockat undan en massa i lägenheten. Städat han de ju att se ut i 15 minuter, för de var den tiden de tog för Hampus att sprida ut sina leksaker i hela lägenheten igen (ack vad de är underbart med barn).

Sedan var Hampus verkligen inte på något toppen humör, de var enorma växlingar mellan super glad och pigg till super ledsen och vrål trött. Tror de har med sprutan att göra. Han har nämligen fått en röd rodnad precis där sprutan är tagen, vilket var vanligt och skall försvinna inom ett par dagar.


Idag planeras de att träffa Marita och Nova efter deras Bvc besök och äta lite lunch på någon trevlig lekplats : ) Behöver ju ha någonstans att släppa lös våra huliganer ; P Ja, huliganer är precis vad våra två pillepellor är tillsammans (även var för sig) utomhus som inomhus. Allt skall testas och allt skall tas på. Sitta lite lugnt och bara njuta av att de är gott väder och lite lunch, pyttsan, de kan ju finnas en gegga hög eller något annat smarrigt längre bort man kan stoppa i munnen. Så någon lugn mammalunch blir de då inte (om nu inte någon av ungarna behagar att sova) men vad gör de, att busa och jaga sitt barn tillhör att vara ute och leka : D


Måste ju berätta att Hampus nu har börjat snurra runt, runt, runt. *haha* ser för roligt ut kan jag lova, man skrattar inte måttligt när han sedan tror att han bara kan gå iväg. Man får verkligen vara med och ta emot honom när han vurpar pga att han blivit yr. Gillar nu sitt bollhav och vågar gå i det och sitta där lite. Gillade inte alls de när vi hade köpt de, men med de nya bollarna tycker han de är helt ok : D


(200st)

Nu skall jag se till att få macka i magen.... Bye, bye....

Livet | | Kommentera |

Inte fredag : (

Vad sur jag blev när jag skrev en sak på kalendern och upp täckte att de inte alls var torsdag (våran fredag då Jonas är föräldraledig imorgon) utan onsdag. Vist jag har skrivit onsdag i bloggen, men shit vad besviken jag kände mig när jag insåg att de inte är förrän imorgon som de är våran fredag : (

Men, men det betyder även att de är fler dagar kvar till helgen är slut ; P

*optimist*

Livet | | Kommentera |

Onsdag 27 - Bvc

God morgon på omvärlden : )


Här började morgonen lugnt. Hampus vaknade inte förrän 07.40 : D Mycket tacksam mamma som fick sova in tiden som förlorades då man fick lov att springa på toa 3 gånger i natt, fanken vad kissenödig jag va ; P Så lite sovmorgon satt inte helt fel.


Idag kommer Susann hit och då blir de, lunch, efterrätt och en massa prat : ) *toppen*


Igår var vi på Bvc. Hampus var en super duktig kille som nu är 82cm lång och väger 11,7 kg, följer sina kurvor perfekt (1+ på vikten, 2+ på längden och huvudet följer medelkurvan). Sin spruta fick han också och inte ett ljud han sa, tittade dock lite arg på sköterskan och undrade vad hon höll på med.

Sedan blev de lite lunch på Oden med Marita och Nova. Smaskigt var de, men de har varit godare.

En tur till Maxi blev de också, så nu har både Hampus och vi lite mat här hemma : ) Har ju börjat att gå åt en hel del burkar nu när han fått lite mat aptit tillbaka : D Vilket är toppen så vi köper så gärna med brukar.

Kan berätta att vi testat den nya med ångkokt mat som kommit. Får ju referera utifrån Hampus; han blir pruttig, super lös och slemmig i magen av den, ingen hitt här alltså. Dock tycker han den är god och äter med ganska god aptit, men nu när vi igår fick de konstaterat inne på Maxi (super äcklig blöja bytes i bagaget igår) att det är denna mat som gjort han så dålig i magen kommer den inte att inhandlas något mer.


Annars har jag börjat att må lite mer illa, men inget som inte går att kontrollera eller härda ut. Är även däckad vid 20 på kvällen och ligger då och gottar mig i soffan medan Jonas ger Hampus nattvälling (enda välling Hampus har kvar nu). Så mysigt med min familj....

Livet | | Kommentera |
Upp