Klantig med lycklig

Känner för att blogga men har verkligen inget att knopa ner.

Kan ju dock berätta var klantiga vi var. När alla blev sjuka så missade vi våran besiktningstid på bilen, så den 1 juli får vi körförbud på den. Fanns ingen ny fören den 5:e så hela helgen står vi utan familjebil. Jonas kan ju alltid åka iväg och handla i jobb bilen om de skulle vara så, men de känns gött ruttet… Men vad skall man göra, bara att le och se glad ut och tänka att då får man lite extra motion ; )

 

Kan bara känna just nu att jag är väldigt tacksam för mitt liv och de människorna som finns där att dela de med. En man som jag älskar så högt och 2 underbara söner som man älskar mer än livet själv, ens allt. (givetvis en massa andra människor som får en att le, skratta, fundera, grubbla, irritera sig och sakna, allt som hör livet till).

 

Den ända som skulle kunna göra det hela lite bättre är att jag får ett jobb, men de skall vi börja ta tag i så snart lille mannen börjar käka mat. Vill inte ”tvinga” honom att sluta amma bara för att jag skall jobba, vill ändå att de ska ske relativt naturligt.

Vi vill ju nämligen införskaffa oss ett hus med trädgård, men det är väldigt orealistiskt så länge som de bara är Jonas som har ett jobb. Så ett jobb till mig och sedan ett hus med två nakenfisar i vattenspridaren : D

Livet | | 2 kommentarer |

Köttbullar & Potta

Idag har jag stekt köttbullar med pannbiff uteseende : )

Så nu finns de en massa smaskiga hemmalagade "bullar" i frysen. Hampus fullkomligt älskar dem. Säger gott efter varje tugg i stortsätt och då måste man väll ha gjort något bra??

Annars har vi varit på Överby med Maria och Angelica (med respektivs barn) och lunchat och kikat i affärer. Skulle kolla på skor till både mig och Hampus, men hittade inget som föll någon av oss i smaken... Men självklart kommer jag hem med något till vardera kille. Hampus fick en orange tröja med Bamse på. Hojtade i hela affären om att de var Bamse. Belv ävet ett par gråa shorts till honom.
Fick syn på ett sätt jag inte fört gillade till Pontus, men Pontus tittade på det med så stora ögon att han fick det : )

Hampus har även fått vara utan blöja ( bara tröja på) här hemma ett par dagar och *peppar, peppar* hittills har de bara kommit i pottan (förutom en olycka)... Hade bara blöja när vi var iväg idag på hela dagen. Så jäkla stolt över honom...

Nu skall jag ta och knalla in till min sovande gubbe.


Natti, Natti...

Livet | | 3 kommentarer |

Mums...Detta underbara bakades de igår här hemma... Kan lova att de var så himla goda att de slank ner (minst) 1 för mycket ; )

 (eller kan man äta för mycket nybakta kanlebullar???)

Livet | | Kommentera |
Upp