Astrid hypnotiserar barn än idag

Killarna började kika lite på Emil i Lönneberga under hösten och nu har vi över gått till Pippi på rymmen och jag vill lova att killarna gillar detta. De sitter helt hypnotiserade av denna Pippi : )
Så nu studsar Hampus runt och ropar "tjo la hopp"... Så med mycket Astrid under våren, finns ju så många underbara så tröttna skall vi nog inte ;P Kan det nog bli sommaren på Astrid Lindgrensvärld?
Ni som varit där med små barn, bra/dåligt? Värt att tänka på??

Har du några speciella minnen kring någon Astrid Lindgren film/karaktär??
Livet | | 2 kommentarer |

Helgen

Då var de sista dagen i oktober, november tar sin början och ner räkningen mot jul tar din början. Hemma har vi redan en kille som har frågat om julen i en månad nu, så för hans del får de nog gå ännu snabbare ; )

I helgen fick vi fixat lite hemma, saker som släpats på. Hampus fick upp sin sänglampa och var jätte lycklig, och tände/släckte flera gånger ; )
Satte upp mina tavlor som jag hittade på Gekås i Ullared. Blev väldigt bra faktiskt, så nu är väggen inte så grå och tråkig.

Skulle ta oss en middags promenad till en affär som ligger en bit ifrån oss så killarna kunde vila i vagnen. Detta slutade med att traskade hem till fam Dalberg/Hval (som bor ytligare längre bort) och lekte lite. Sedan var de bara att knalla hemåt igen (inte lika kul ;) )Var hemma runt 18 och då blev de kvällsmat. Killarna somnade 20 o 21. Önskar att Pontus också kunde somna vid 20, får nog börja korta ner på hans vila.

Annars har de varit en tanke vecka, mycket tankar som har snurrat och mycket som har klarnats upp. Hoppas nu bara att de kan börja rulla som vi vill ;P


Pontus kikar ut ur vagnen när vi skall börja gå

Tavlorna i vardagsrummet

Hampus sänglampa
Livet | | Kommentera |

8 år av kärlek

Känns nu i efterhand väldigt naivt av mig att tro att jag skulle hinna med att skiva en massa blogginlägg, men de säger väll att hoppet är det sista som överger en.

Kan ju säga att de var Hampus som snitt en fryst fiskpinne från köksbänken och av någon anledning (som bara han vet) så passade den väldig bra på handfatet. Skrattade väldigt gott iallafall *haha*

Igår var det den 22:e oktober och de betyder att det nu är 8 år sedan jag och Jonas blev ihop. (även 8år och 13 dagar sedan vi träffades)... Plus att vi nu hade 6 årig förlovingsdag. Man kan ju summera det som att tiden har rullat på och att de hunnit hända lite under åren. Bäst är ändå de 2 underbara pojkarna vi har fått glädjen av att få och leva livet med <3

Livet | | Kommentera |
Upp