Mystimmar

De bästa jag vet med att man börjar jobba på eftermiddagen är att man hinner få några mystimmar med barnen på morgonen. När de är sådär lite små pigga, men inte hunnit att hamna i tristess för att de inte händer något. Sedan är de dock synd att man missar kvällen, men då har man ju fått lite mystid innan.

Blev glad imorse att mitt frosseri i kladdkakan igår inte var med på vågen. Idag blir de trots en del livmoderssmärtor combat till kvällen, en Ipren innan så skall jag allt överleva en timme ; ) Får vila kroppen på onsdag.

Igår på kvällen fick jag ett sms av Jonas om att nu hade han verkligen träningsvärk, gjorde ont i axlarna för mista lilla. Så nu idag såg han inte fram emot en aktiv dag på jobbet. Farligt att gå med frugan och träna *haha* ;P

Livet | | En kommentar |

Producerat lite iallafall

Oj oj, aj aj... Idag tog jag tag i dessa maskiner på gymet, får ju se om du funkar som mer än bara "utfyllnad" i lokalen ;P Vi kan kort och gott (smärtsamt) konstatera att de är till för mer än att ta plats. Har en aningens träningsvärk i armarna och axlarna efter några armövningar, men de är då man vet att man gjort något *haha* Så nu har jag en "plan" för hur mina gym tillfällen skall se ut och tror de kommer funka bra : )

Imorgon har jag bara ett kort möte på jobbet och resten av dagen skall spenderas med killarna som hade sin första förskoledag på 2 veckor nu, tror de somnar/somnade fort där hemma idag.

Träning | | Kommentera |

Överlevde han combat??

Vi kan idag konstatera att Jonas orkade passet (bra svett var han) och direkt efteråt var de inga direkta krämpor, men än i ena ljumsken. Men när vi kom hem och skulle gå upp för trapporna började han allt ojja sig lite ; ) När vi sedan skulle gå bort till mina föräldrar för att hämta pojkarna kunde vi konstatera att Jonas axlar fått känna på combaten, *haha* Nu börjar han allt oroa sig lite för hur morgondagen skall gå då han redan nu känner av lite träningsvärk *mohaha*

Fick var den ordinarie tränaren sjuk och en kollega från Uddevalla kom och höll i passet. Inte de vanliga övningarna så emellanåt var man lite ställd. Tyvärr hade hon inte de benövningarna som vi brukar göra, de är riktigt benmördar övningar, plus de 128(har för mig att de är) slag på raken. Armarna får härlig mjölksyra där de sista 25 ;D

Imorgon är de delad tur som gäller, så gymmet och jag bekantar oss lite till ; )


Fotnot: Jonas kom nu ut duschen och tröttheten och utmattningen har slagit till, han tog barnens schampo *haha* så nu ligger min man i sängen och luktar jordgubb : )

Träning | | Kommentera |
Upp