Jo, vi lever

Jodå, vi lever allt och alla mår bra : )

 

Oj, ja vad har hänt sedan sist *kliar lite på hjärnan*

 

Jonas och jag hade våran 6 års dag. Jäklar vad länge man har varit ihop nu, fattar inte riktigt vart all den tiden har tagit vägen. Om bra fyra år så är de ju för fanken 10 år! Men vi har de bra och njuter av att vi får vara lyckliga ihop (med våran son och bebis).

 

Sedan har vi varit och handlar vinter kläder till Hampus, men har lite smått kvar, men allt de nödvändiga finns här hemma nu (så gott).

 

Har gått in i v.27 med bebisen och de är mer aktiv och galen än tidigare. Nu är de så hela magen guppar med i vissa rörelser. Ibland kan de göra riktigt ont, men ack så mysigt de ändå är. Kan bara säga att nu längtar vi något enormt tills detta lilla mirakel är villigt att komma ut till världen och hälsa på sin familj.

 

I helgen har jag varit dålig, men nu är de bra. Tyvärr känns det bara som vi inte fick någon tid tillsammans alls : ( Men vad skall man göra, inte långt kvar tills nästa helg, men då är de kalas och Jonas skall jobba lite. Bror min blir ju hela 20 år! Tycker ju givetvis att han har blivit en stor kille, men att han nu är 20 känns mycket konstigt, men fan, en annan närmar sig ju tantålder (eller hur Marita? *haha)

 

Idag är Hampus hos mormor och morfar lite på kvällen medan Jonas är ute och äter med jobbet. Så man sitter hemma själv och saknar sina killar massor, men lite gott är de allt innerst inne. Men saknar att inte ha sin huligan springandes och lekandes, men han behöver vänja sig vid att inte ha mamma eller pappa hela tiden heller. Skall ju kunna vara hos mormor och morfar medan vi är på förlossningen och ”klämmer ut” lilla Pyret.

Livet | |
Upp